2777
2789
عنوان

هزینه میکاپ برای عروسی میانگین

714 بازدید | 59 پست

عروسی آشنا دعوتم جاتون خالی از قیمتها خبر ندارین برای یع میکاپ چقد یه آرایش رندوم دستمزد میگیره ؟دو سال پیش که رفتم 655 شد الان تا 900 راه داره؟

در دنیا پر از کپی با اصالت باش 🪽🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرین بار سال ۱۴۰۰ رفتم

۵ تومن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

پارسال زمستون یه میکاپ و شینیون خیلییی ساده رو دو تا دو و نیم میگرفتن

تازه من شهرستان هستم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

هزار تومن یا میلیون دیگه چه خبره اگه میلیونه چه کارهایی براتون انجام داد ؟

میلیون

میکاپ شینیون با هم

لنزم از خودش گرفتم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بستگی به سالنی که میری داره و موادی که به کار میبرن مثلا من پارسال میکاپ پونصدی کردم رفیقم یه تومنی از دوتا سالن متفاوت من راضی بودم رفیقم شاکی

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»