2777
2789
عنوان

کاچی با روغن مایع میشه پخت

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 29 پست
فقط کره حیوانی😋چقدر دلم خواست

منم خیلی 🤦

نصف شبی بدجور هوس کاچی شیرین کردم

روش شکر بریزی

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

روغن زرد ک نداریم کلاااشاید یه کره کوچولو گرفتم فردا🥲

کره محلی از لبنیاتی بگیر از کره های کارخونه ای نخر

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی 🤦نصف شبی بدجور هوس کاچی شیرین کردم روش شکر بریزی

من فردا صبحونه ایشالا😋

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

ببین اصلش اینه ارد نسوزه و طعم خوب بگیره رنگش چه رنگی بود؟بعضیا شربت نمی ریزن به جاش شکر رو کاراملی ...

رنگش قهوه ای معمولی ولی خیلی شل بود وای نگم از مزه اش😝😝

بعد اون مامانم چندین بار کاچی پخت همش رنگش روشن خودشم غلیظ دوس نداشتم

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

کره محلی از لبنیاتی بگیر از کره های کارخونه ای نخر

یدونه گردالی مثل توپ کوچولو شو میدن بالای 300 تومن

گرونه خب

یدونه گردالی مثل توپ کوچولو شو میدن بالای 300 تومنگرونه خب

از همون بگو اندازه ۱۰۰تومن برات بزاره

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

از همون بگو اندازه ۱۰۰تومن برات بزاره

تیکه تیکه نمیکنن اینجا همونجوری میفروش یعنی وزن میکنن حالا یکم بزرگتر یا یکم کوچیک تره

رنگش قهوه ای معمولی ولی خیلی شل بود وای نگم از مزه اش😝😝بعد اون مامانم چندین بار کاچی پخت همش رنگش ...

ببین شکر رو کاراملی کن

اردم خوب بپز

امتحان کن طعمش بد نیس ما بهش می گیم قویماق

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تیکه تیکه نمیکنن اینجا همونجوری میفروش یعنی وزن میکنن حالا یکم بزرگتر یا یکم کوچیک تره

همون کوچیکترینشو ببین چقدر میشه

اگه زیاد شد که هیچی دیگه چاره چیه

ببین شکر رو کاراملی کن اردم خوب بپز امتحان کن طعمش بد نیس ما بهش می گیم قویماق

اوهوم ماهم میگم قویماق😍

نه دیگه اون میشه حلوا

نه حلوا روش تفت آردش فرق داره

من از حلواباشی یاد گرفتمش

اینو گفته بود:

برای تهیه حلوا شما به آرد سفید، روغن، شکر، گلاب و زعفران نیاز دارید. اما برای کاچی میتوان از آرد برنج یا آرد گندم، روغن حیوانی، شکر، عسل یا شیره انگور، زعفران و گلاب استفاده کرد.