2777
2789
عنوان

کاچی با روغن مایع میشه پخت

344 بازدید | 29 پست

خیلی هوس کاچی کردم

با روغن مایع معمولی میشه درست کرد ؟

آخه دستور اصلیش کره و روغن حیوانی داره🤦

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من درست کردم ولی مثل کره و روغن محلی خوشمزه نمیشه و روغن پس نمیده برای رفع هوس خوبه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

کره نداری؟

نه🥲

یبار سال 98 تو بخش زایمان بهم یه کاسه کاچی دادن وای طعمش بی نظیر بود نمیدونم چ روغنی ریخته بودن

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

فقط کره حیوانی😋چقدر دلم خواست

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

کاچی با روغن مایع ؟!نه فقط روغن زرد گوسفندی

روغن زرد ک نداریم کلااا

شاید یه کره کوچولو گرفتم فردا🥲

نه🥲یبار سال 98 تو بخش زایمان بهم یه کاسه کاچی دادن وای طعمش بی نظیر بود نمیدونم چ روغنی ریخته بودن

ببین اصلش اینه ارد نسوزه و طعم خوب بگیره

رنگش چه رنگی بود؟

بعضیا شربت نمی ریزن به جاش شکر رو کاراملی می کنن بهش می زنن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا