2777
2789
عنوان

نهایی نهم

29 بازدید | 3 پست

من نهمین و نهایی هم نزدیکه نمیدونم رشته چی بزنم ابم با فیزیک تو یه جوب نمیره ول یبا زیست و بقیش اوکیم انسانی هم نمیدونم والا اصلا سردرگمم نمیدونم چه رشته ای برم درآمد داشته باشه برای یه زن خوب باشه و نخواد ۲۰ سال یا کمتر باباتش درس خوند آرایشگری و اینهم علاقه ندارم تو شاخه های نظری دوس دارم

خانمای با تجربه یه کمکی برسونید دارم سوراخ میشممممicon

سلام عزیزم

ببین من یازدهمم رشتم کامپیوتر هس درمورد نظری اطلاعات ندارم چون از فنی وارد این رشته شدم

خیلی خیلی بدردت میخوره و رشته ی پولسازی هست اگر خوب یادش بگیری ..

ریاضی اونقد نداره ولی سختی خودشو داره .

گفتم شاید کمکت کنه اطلاعاتی که دارم ..

سوالی داشتی در ارتباط با این رشته در خدمتم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دهمم و الان تجربیم راستش هنوز موندم ادامش بدم یا نه و تو فکرمه تغییر رشته بدم

با معدل تقریبا بیست اومدم این رشته و نمره علومم از بقیه بالاتر بود با اینکه سخت داده بودن

اول اینکه از نهایی نهم اصلا نترس کتابو قشنگ بخونی کافیه نگران بافت دار ها و مفهومی اینا نباش چون سوالات اصلا اونقدر که فکر میکنی فضایی نیستن

ولی توی علوم آزمایش ها و شکل ها رو قشنگ بخون سوالات سال قبلم حل کن آزمایشش ها رو قشنگ بخون چون من خودم نمرم از اونجا رفت

و راجب انتخاب رشته اینو بگم که فقط امسال درگیرش نیستی و تا دوازدهم بعضیا نمیدونن چه رشته ای میخوان چون هنوز خودشونو کامل نشناختن

اصلا بر اساس نمره و حرفای بقیه انتخاب رشته نکن برو پیش مشاور و علایق و استعدادتو قشنگ بدون و قبل انتخاب رشته برو کتاباشونو نگاه کن فقط اولشون رو نه چون خودم مثلا شیمی رو اولاشو نگاه کردم تو کلاس دیدم کلا اول کتاب با بقیش فرق داره و اینکه با علومی که میخونی خیلی فرق داره یعنی خیلی گسترده تر هست

مثلا فرمول و محاسبات داره که خودمو شکه کرد فیزیکم محاسبات داره ریاضی این رشته هم راستش فقط فصل اولش راحته بقیه سخته البته در حد کتاب تمرین کنی میفهمی ولی به تمرین زیاد احتیاج داره من خودم نمیدونستم ولی به تو میگم اگه ریاضی دوست نداری یا ریاضیت ضعیفه اصلا این رشته و رشته ریاضی نیااا

حتی اگه استعداد داری ولی علاقه نداشته باشی کارساز نیست

اینم بگم فقط به نظری ها نگاه نکن و فکر نکن بیای نظری خوب بخونی حتما پولدار میشی و درآمد داری نه اصلا اینجوری نیست میتونم بگم همچی به مهارت و علاقه ربط داره پس کسی که این دو تارو داشته باشه میتونه توی هنر بیشتر از پزشک درآمد داشته باشه و شاد تر باشه

اینم بگم که توی این عقیده نباش که بیام هر چی قبول شدم میرم نه باید راجب شغلا خوب تحقیق کنی و از الان بدونی هدفت چیه

در آخر قدر امسالتو بدون و قشنگگگ تحقیق کن چون انتخاب رشته خیلی مهمه