2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاید

233 بازدید | 14 پست

اگه بخاطر همنشین بد قبح یه گناهی تو ذهنمون ریخته باشه برای دور کردن شیطان باید چیکار کنیم؟ و چیکار کنم که تو دوباره اون گناه تو ذهنم خیلی شنیع بشه؟

با اون همنشین نشست و برخواست نکن

بعدشم یکم احکام بخون تا بیشتر با مسائل دینی آشنا بشی

بعد از نمازتم حتی شده چندتا آیه قرآن بخون

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوستتون رو کلا حذف کنید

توبه قلبی و زبانی کنید ....خود به خود به یاری خداوند همه چی درست میشه

ذکر بگید

آروم باشید و واجبات رو انجام بدین

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

استغفار کم کردن رابطه با اون شخص بیشتر کردن ارتباط با خدا

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

انقد دوست بد تاثیر داره تو سرنوشت

آدم

تو رشد و سقوط آدم که حد نداره

یک آیه تو قران هست اگر اشتباه نکنم

میفرماید

ای کاش فلانی را به دوستی نمیگرفتم

دوستی با او مرا از یاد خدا جدا کرد .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

يا وَيْلَتى لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلاناً خَلِيلًا «28»

اى واى بر من! كاش فلانى را دوست خود نمىگرفتم. لَقَدْ أَضَلَّنِي عَنِ الذِّكْرِ بَعْدَ إِذْ جاءَنِي وَ كانَ الشَّيْطانُ لِلْإِنْسانِ خَذُولًا «29»

رفيق من بعد از آن كه حقّ از طرف خدا براى من آمد، مرا گمراه ساخت. و شيطان هنگام اميد، انسان را رها مىكند.

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز