دلم نمیخواد غذا بخورم فقط دوست دارم بمیرم آخه من برای نوبت اول هدف داشتم که 20 بشه معدلم اما تا الان فقط نتیجه یکیش رو گفتن که 20 شدم اونم مطالعات بقیه نمیدونم امروز فارسی بود یک غلط داشتم آخه همین یک غلط 10صدم از معدلم کم میکنه تازه معلممون سخت گیره به نظرتون فعالیت های کلاسی ام مثبت ها تاثیر دارن؟ یعنی 18 یا 19بشم ادبیات رو 20میده😭
واقعا وقتایی که نمرم 18 میشه یا 19 حالم از خودم بهم میخوره بقیه میگن روانی ای ولی درک نمیکنن وقتی 20 میشم انگار دنیام عوض میشه حس میکنم یه قدم به هدفم نزدیک تر میشم
همه دوستام میگن تو دیوونه ای مدام بهم میخندن دوستم بخاطر درسخون بودنم باهام قهر کرده میگه مطمئنم من ازتو موفق تر میشم اون معدلش 18بود میگه خودمو به 20 ام میرسونم ولی الکی میگه فکر کنم، 😒
یادش بخیر منم مث تو خیلی رو نمره حساس بودم دوران راهنماییالان میگم خاک تو سرمحالا ۱۹ نشه ۱۵ بشهدنیا ...
هشتمم حس میکنم فارسیو 17 یا 18 بشم 19 ام بشم کمه آخه ریاضی ام هسسس باید میزاشتم واسه اون نمره کمتر یکم حداقل بیارم چون ریاضی. سخت تره امسال یه دختر خرخون وارد کلاسمون شده ازش خوشم نمیاد دلم میخواد من همیشه شاگرد اول باشم
من جلو مامانم غز نمیزنم آخه شرایط روحیش حس میکنم خوب نیست و من خودم شبا میشینم گریه میکنم
ای بابا..باید بهش بگی کمکت کنه..مهم یادگرفتنه..واقعا درس ها رو میخونی سعی کن اول مفهومشون رو یاد بگیری اگه فقط حفظ کنی زود یادت میره..من خودمم با دخترم مشغول خوندنم😂کلاس هفتمه..بهش میگم فکر کنم من بیام دوباره با تو کنکورم بدم دوباره برم دانشگاه 😂😂
هشتمم حس میکنم فارسیو 17 یا 18 بشم 19 ام بشم کمه آخه ریاضی ام هسسس باید میزاشتم واسه اون نمره کمتر ی ...
چون مشخصه شما حفظ میکنی درسارو. باید خوب یاد بگیری..درسایی مثل هدیه.مطالعات و علوم..اینا مفهومی هستن..ریاضی هم احتیاج به تمرین و تکرار و حل مسائل و نمونه سوال بیشتر داره..موفق باشی🌺🌺🥰