2777
2789
عنوان

الان طلامو عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 66 پست

ضرر میکنی بدجور

خودت بنداز گردنت استفاده کن

این طلافروشا مفت میخرن ازت به قیمت خون طلای جدید زپرتی رو بهت میفروشن

منم ازین قدیمیا دارم شاید سالی یگی دوبار بندازم ولی نمیفروشم شاید بعدها که عروس دار شدم بدم به عروسم

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
اخه خیلی قدیمیه

کلا عوض کردن طلا ضرره

بخر اما عوض نکن💙

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عوضش کن حتما

مادر بزرگ یه آشناهام دو تا عروس داشته و هفت تا دختر بعد دو تا گردنبند خیلی قدیمی شبیه همین مدل شما که سکه های پهلوی دارن باباشون خریده بوده ولی مامانه میده به عروسا همه شون الان پیرن ولی هر جا عروسا میندازن گردنبندا رو اینا کلی چیز میگن و میگن ملمانمون چه ظلمی کرد بهمون ...باور کن هر وقت حرف طلا میشه این خواهران امکان ندارد بحث اونو پیش نکشن...هنوز چشمشون دنبالشونه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
نه داده بهش مادرشوهرم پیش شوهرم بوده تا زمان مرگش

یه سوال

مادرا معمولاً طلا رو به دخترشون میدن ، ایشون به شوهرتون هدیه داده یا فقط دست ایشون بوده برای نگهداری؟

مثلا طلاهای مامانم دست منه و توصندوق منه ولی مال من نیست فقط برای نگهداری داده

درکل اگه فقط برای نگهداری دست همسرتون بوده باید مثل سایر اموال انحصار ورثه بشه یعنی بین وراث تقسیم بشه فقط مال شوهرتون نیست