2777
2789
عنوان

چله زیارت عاشورا این الله حق شناس

102 بازدید | 7 پست

لطفاً تنها کسانی ک موفق شدن در این چله ، نظر خودشون رو بفرمایند

۱.میزان اعتقاد شما قبل از چه و خود چله

۲.ایا دین یا حق الناس داشتین(عده ای میگن داشته باشی قبول نمیشه)

۳.چقدر رعایت کردین از صفر تا صد ب گمون خودتون

من خدارو شکر برا ازدواج با یک نفری خوندم و نشد خداروشکر خداروشکر واقعا خود خدا بهم نشون داد ک چ آدم کثیفی بوده طرف و الان ب لطف خدا بهترین شوهر دنیارو بهم دادم قربون خدا برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خدارو شکر برا ازدواج با یک نفری خوندم و نشد خداروشکر خداروشکر واقعا خود خدا بهم نشون داد ک چ آدم ...

ممنون میشم اگر مقدور هست ب سه سوال ابتدایی بالا پاسخ بفرمایین

حاجتم رو گرفتم

زندگیم کلا رو به راه شد گره ها باز شد

حق الناس هم بالاخره هرکسی خواسته ناخواسته داره

تا جایی هم که واقعا میشد سعی کردم رعایت کنم ولی خب نمیتونم بگم اصلا هیچ گناهی نکردم

و اینکه واقعا با دل شکسته خوندم هر روز سر نماز چشمم اشک بود

دوران عادت ماهیانه هم نمازم قطع میکردم ادامه رو بعد تموم شدن خوندم

تو همون ۴۰ روز هم حاجت گرفتم

ولی الان چنساله میخوام بخونم نمیشه

حاجتم رو گرفتم زندگیم کلا رو به راه شد گره ها باز شد حق الناس هم بالاخره هرکسی خواسته ناخواسته داره ...

امیدوارم ک بتونید مجددا پیش برین، ب نظر خودتون خواسته ای ک در چله داشتین سخت یا لاینحل بوده؟

و بفرمایین اگر مقدور هست در چ موردی بوده، مثلا ازدواج سلامتی دریافت یک موضوع عرفانی و....

امیدوارم ک بتونید مجددا پیش برین، ب نظر خودتون خواسته ای ک در چله داشتین سخت یا لاینحل بوده؟و بفرمای ...

نمیتونم بگم چی بود ولی چیزی بود که زندگیم رو ریخته بود بهم و اینکه من علاوه بر اون حاجتم میگم دیگه زندگیم کلا رو روال افتاد