2777
2789
عنوان

شمام شوهراتون خیلی پکرن⁉️

279 بازدید | 19 پست

شوهرم بخاطر وضعیت اقتصادی خیلی امروز ناراحت بود، همش تو خودش بود خیلیم حرف نزد الانم رفت خوابید🥲🥲🥲 خیلی حال منم گرفته شد، تلاش کردم ازین حس و حال درش بیارم اما واقعا گرفته بود و هیچ فایده ای نداشت.

کاش این وضعیت خوب بشه واقعا روی مردا خیلی فشاره

خیلی دلم گرفته کلی گریه کردم تاحالا اینجور ندیده بودمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رو خودم خیلی فشاره حرص میخورم

شوهرم خونسرده مدلشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

شوهر منم همینه ،مشکل معده داره ، مشکل قلب هم اضافه شده

چکاپ وهمچی رفتیم میگن هیچیش نیست همش از فکر و خیال و استرسه 😔😔

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79