2777
2789
من تیر ماه بدون بیمه ۷ تومن 🫠 مشهد نیستم

مرسی عزیزم ک جوابمو دادی .

شما دلیل کورتاژت چی بود ؟

چند ساعت طول کشید چ قد بستری بودی ؟ من نمیخام خانواده بفهمن . سخته عملش ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ک جوابمو دادی . شما دلیل کورتاژت چی بود ؟ چند ساعت طول کشید چ قد بستری بودی ؟ من نمیخام خ ...

سقط ۱۰ هفتگی بدون دلیل

من یهویی رفتم برا کورتاژ

الان کامنت بعدی براتون دقیق میگم بخونید

•💎•

مرسی عزیزم ک جوابمو دادی . شما دلیل کورتاژت چی بود ؟ چند ساعت طول کشید چ قد بستری بودی ؟ من نمیخام خ ...

۱۰ هفته بودم یهو افتادم به خون ریزی و حنین سقط شد ولی همچنان بقایا موند

شد ۵۰ روز که این بقایا با هیچ دارویی نیفتاد

به قدری خون از دست دادم که حد ندارع

دکترم امروز فردا میکرد دیگه خودم رفتم بیمارستان تعریف کردم

آزمایش گرفتن و چون صبحانه خورده بودم باید ۶ ساعت میگذشت تا شد ساعت ۲/۵ رفتم اتاق عمل

من ۵ به هوش اومدم همراه هم نداشتم

شبش ساعت ۱۰ هم مرخص شدم و اومدم خونه

بعدشم هیچ درد و اذیتی نداشتم

منتهی شما خودت رعایت کن گرمیجات بخور و تا مدتی کار سنگین نکن

•💎•

۱۰ هفته بودم یهو افتادم به خون ریزی و حنین سقط شد ولی همچنان بقایا موند شد ۵۰ روز که این بقایا با هی ...

اها مرسی عزیزم . منم خونریزی داشتم رفتم متخصص سونو نوشت گفت سقط شده ولی بقایا مونده . گفت بازم صبر کن دوهفته دیگ دوباره سونو بده ممکنه دفع شه خود ب خود . اگ نشد بستری و کورتاژ . برا همین شرایط مالی الان افتضاحه . میخاستم ببینم هزینش چ قدره .

و چند روز نگهم میدارن . چون نمیخام خانوادم بفهمن آبروریزی شه

هفته هفتم رفتم سونو دکتر گفت قلب تشکیل نمیشه . سقط شده فقط بقایا هس باید بستری بشی توزیح دیگ ای نداد ...

ی نفر بهم گفت قرص سایتوتک زیرزبونی و واژینال مصرف کن بقایا دفع میشه . هزینش از کورتاژ کمتره عوارضش هم کمتره راست میگن ؟

۱۰ هفته بودم یهو افتادم به خون ریزی و حنین سقط شد ولی همچنان بقایا موند شد ۵۰ روز که این بقایا با هی ...

رآه دیگ ای ب جز کورتاژ وجود نداره ک بقایا از بین بره؟

اگر گفته ۲ هفته صبر کن با خونریزیت میفته ب خانوادت بگو پریود هستی ،بعدش برو سونو

اره همینو گفتم عزیزم . ۳شنبه دوهفته میشه میرم سونو ببینم چی میگن .

فقط اینکه برگه سونو قبلیم گم کردم دوباره بهم میدن برگشو؟ از کجا باید بگیرم