2777
2789
عنوان

ببخشید کسی هست اینجا دکتر باشه

35 بازدید | 7 پست

من خواهر زادم ۱۴ سالشه و این رو حتی به مادرش هم نگفته فقط به من گفته این بچه تقریبا روزی ۶ بار بدون دلیل استرس و تپش قلب شدید داره و شب هاهم کمی تنگی نفس داره گاهی اوقات انقدر خسته و سست میشه که حتی نمیتونه از جاش بلند شه این مدت هم امتحان دی ماهشه حالش بدترم هست کم خونی نداره آزمایش داده کسی میدونه مشکلش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مامانش جدی نمیگیره و دکتر نمیبره هر کاریش هم میکنم میگه اضطرابه

جواب چت جی پی تی به متن سوالاتو میذارم :

علائم خواهرزادت شامل:

• استرس و تپش قلب شدید روزانه
  • کمی تنگی نفس شبها
  • ضعف و خستگی شدید تا حدی که نمیتونه از جای خودش بلند شه

اینها میتونه ناشی از چند دسته مشکل باشه:

1. مشکلات قلبی یا ریتم قلب – حتی اگه آزمایش خونش خوب باشه، مشکلات ریتم قلب یا اضطراب شدید میتونن باعث تپش قلب و خستگی بشن.
  2. اختلالات اضطرابی یا پانیک – بچهها هم میتونن حمله پانیک یا اضطراب شدید داشته باشن که با تپش قلب، تنگی نفس، ضعف و خستگی همراهه.
  3. مشکلات خواب یا استرس امتحان – کمبود خواب، فشار امتحان و استرس شدید هم میتونه علائم مشابه ایجاد کنه.
  4. اختلالات هورمونی یا تیروئید – بعضی اختلالات هورمونی میتونن باعث خستگی و تپش قلب بشن.

💡 نکات مهم:

• حتی اگر آزمایش خونش طبیعی بوده، به متخصص قلب اطفال یا فوق تخصص اطفال مراجعه کنین، چون ممکنه نیاز به نوار قلب یا اکو قلب باشه.
  • این علائم ممکنه جدی باشه و بهتره صبر نکنید تا خودش خوب بشه.
  • تا زمان بررسی، فعالیت شدید و استرس رو کاهش بدین و روی آرامش و خوابش کار کنین.

ممکنه از اضطراب شدید باشه که باعث پنیک هم بشه یا کم خونی یا تیروئید یا افت قند خون یا مشکلات قلبی

هر چیزی میتونه باشه

اول بره ازمایش بده ببینه مشکل چیه

اگه مشکلی نبود قاعدتا از اضطرابه