2777
2789
عنوان

یه چیزی میگم ترسناکش نکنید فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 63 پست
هیچی به ذهنم نمی رسهلباس مگه آب میشه بره زمین

افتاده پشت کمد

یه آیه هسته هرموقع اونو پشت سرهم میخونم پیدا میشه

و عنده مفاتح الغیب

کاملشو پیدا کن بخون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا تو خونه کلی با ذوق باز کردم

ووللکککککککککبرا منم زیاد از این اتفاقا افتاده 😑😑🥴🥴بعضی وقتا وسایل شخصیم که گم میشه تو خونه و پیدا نمیشه ؛ به همسرم میگم اجنه بردن کار عروسیشان راه بیفته دیدن برا عروسی ها دیگه لازمه نمیارن🥴🥴🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اسی یه چیزی بر حسب تجربه میگم؛ روی برگه بنویس؛ یا ظاهر بزار لای قرآن؛ گمشده پیدا میشه؛

اگه انشاءالله پیدا شد ؛خبرشو بده بهم

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
اسی یه چیزی بر حسب تجربه میگم؛ روی برگه بنویس؛ یا ظاهر بزار لای قرآن؛ گمشده پیدا میشه؛اگه انشاءالله ...

همینطوری طلام هم گم شده

غیب شده

ولی چون ۴ گرم بود پیگیری نکردم

منم یبار لباسمو گذاشتم تو کند دیواری ، فرداش رفتم دیدم غیب ونا پدید شده ،داداش همندارم بگم اون برداشته بوده

پایین یه روسری گره بزن و صلوات بفرست و ۶تا سوره توحید بخون امیدوارم پیدا بشه و بلند بگو لباسمو بیار بزار سرجاش وگرنه زیر دِین منی ،اینم جوابه

داداشت نداددوست دترش

اخه یعنی انقد آدم داغون و بدبختیه لباس ابجیشو بده

اینم بگم یه مدت مامانم اینا انلاین شاپ لباس داشتن اما داداشم مگه خره نفهمه اونا مال منه

همینطوری طلام هم گم شدهغیب شدهولی چون ۴ گرم بود پیگیری نکردم

این راهکاری که گفتم انجام بده انشاءالله پیدا میشه.

یه سری یه کاربری گوشواره دخترش گم شده بود؛بهش گفتم؛

انجام داده بود؛ تگم کرد و گفت پیدا شد؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )