سلام مادرا پسرم کلاس دوم اصلاا ریاضی یاد نمیگیره هیجی تو مخش نمیره معلمش هی بهم پیام میده ببرش کلاس خصوصی تجدید میشه این حرفا امروز هم امتحان خوب نداد چکار کنم چ روشی انجام بدم😭
پاگرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باهاش کار کن دوم که فرمول نداره فقط صبر و حوصله می خواد
انگار ن انگار
پاگرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
خیلی بازیگوشه میادتکلیفش انجام بده بازی میکنه یجا نمیشینه باید بالا سرش باشم تا بنویسه