2777
2789
عنوان

قانون ناعادلانه ی طبیعت

156 بازدید | 15 پست

دلسوز نباشید .

از خودگذشته نباشید .

قانع نباشید .

خودخواه باشید .

به خودتون اهمیت بدید .

واقعا متاسفانه اینجور ادما به شدت موفق تر ، سالم تر ، پولدارتر و عمر طولانی تری دارن .

کارما و از هر دست بدی از همون دستم میگیری همش فتوا هاییه که ادمای ظالم برا مظلوما ساختن که مظلوم برای حقش تلاش نکنه و بسپره به خدا یا کارما وگرنه واقعیت چیز دیگه ایه .

قوی ضعیف رو میبلعه .

مهربونی ، دلسوزی ، قناعت ، از خودگذشتگیه همه ی اینا ضعفه و باعث میشه فقیر ، بی پول ، بیمار و عمر کوتاه تری داشته باشید و ادمای بدجنس تری وارد زندگیتون شن .

اما خودخواهی ، حق دیگران رو خوردن ، اهمیت ندادن به دیگران ، باعث میشه ادمای مظلوم بهتون خدمت کنن و شما یه پادشاه نامیرا بشید .

سلام به همه دوستان

میخوام کاری رو بهتون معرفی کنم که میتونین از توش پول در بیارین ( مجموعه ویژستار ) این کار ادمینی در تلگرام و یا در اینستاگرام هستش من خودم اول از همه باور نداشتم فکر میکردم که کلاهبردارن چون خودم قبلا از چند تا سایت ضربه خورده بودم

و پولمو خورده بودن ولی ویژستار که میخوام بهتون معرفی کنم مطمئن باشین میتونین از توش پول دربیارین و برای این کار ۲۹۸ هزار تومان پول ازم گرفته بودن برای اموزش اولش نمیخواستم بهشون اعتماد کنم ولی خب چون یکی از دوستام بهم این سایتو معرفی کرده بود بهشون اعتماد کردم و خدا را شکر الان آخر هر هفته دارم سه میلیون در میارم و تازه هنوز اول راهم میخواستم به شما دوستان عزیزم این سایتو معرفی کنم اگر اطلاعات بیشتری خواستین لطفاً به آیدی زیر در تلگرام پیام بدین

@Fatima2006r

من از همه خوردم ولی بازم ترجیح میدم عین آدم زندگی کنم و مثل اون عوضیها نباشم

جواب خوبی همیشه از یه جای دیگه برمیگرده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتراض دارم

همه چیز تعادل خوبه ادم های خودخواهم همچین زندگی خوبی ندارن بقیه ازشون زده میشن مردم سرد میشن ازشون دارم اطرافیان..

تعادل خوبه خدا گفته تعادل داشته باشید

نه اونقدر مهربون و دلسوز نه اونقدر مغرور و خودشیفته

..

امام حسینم قلب مهربون داشت ولی وقتی پای ظالم به اسم یزید اومد بیکار نموند و حقشو رفت با جنگ بگیره..

نیروی برتر به نامی پرودگار🤍😍ایمان داشته باش

من از همه خوردم ولی بازم ترجیح میدم عین آدم زندگی کنم و مثل اون عوضیها نباشمجواب خوبی همیشه از یه جا ...

منم انگار قدرت روانی خودخواه بودن رو ندارم و متاسفانه از تربیت بد مامان بابامه که منو مظلوم بار اوردن .

دلم نمیخواد اونجوری که اونا منو بار اوردن باشم . تو دلم به فکر خودمم ، تو دلم نمیخوام فدای کسی شم ، ولی تو واقعیت داریم فدای دیگران میشم و وجدان و مغز و روانم توان نداره که حقشو بگیره

اعتراض دارمهمه چیز تعادل خوبه ادم های خودخواهم همچین زندگی خوبی ندارن بقیه ازشون زده میشن مردم سرد م ...

درسته همه تنهاشون میذارن .

فقط از این نظر شاید براشون بد باشه ولی خب من میبینمشون مدام ادم های جدید و دوستای جدید پیدا میکنن ، بعد از یه مدت که ادمی جدید ذاتشون رو میشناسن باهاشون کات میکنن و دوباره یه ادمه دیگه و این چرخه ادامه داره و هیچوقت تنها نیستن .

من در برابر دیگران راحت از حقم دفاع میکنم ولی در برابر شوهرم کم اوردم و اون فقط داره منو میچاپه یا ارزوهامو میکشه . احساس میکنم تو این زندگی منو ادم حساب نمیکنه .

چون روشش با بقیه فرق داره و چون شوهرمه شرایطش با بقیه فرق داره . مثلا همش وعده و وعید میده و دل من براش میسوزه و کمکش میکنم ولی بعد میزنه زیر همه ی قولاش .

یا بدون اینکه به من بگه یه کاری میکنه و اصلا منو ادم حساب نمیکنه بعد که باهاش دعوا میکنم . الکی میگه چشم چشم ولی باز کار خودشو میکنه .

یا منو مجبور میکنه کارای که دوس دارم رو انجام ندم ولی خودش اصلا با من راجب کاراش مشورت نمیکنه .

ازش متنفرم .

نمیدونم چرا دارم باهاش زندگی میکنم . خودم شاغلم البته در حدی درامد ندارم که الان بخوام جدا شم راحت بتونم پول پیش خونه بدم و خونه اجاره کنم فقط در حد پول تو جیبیم پول در میارم که همینم از اجباره شوهره بوده ، ازش جدا شم میتونم سر کار تخصصی اصلی خودم برم ، نه بهم پول میده تازه چندرغاز پولمم ازم میگیره نه میذاره سر شغل بهتر برم . ولی خب جدا شم میرم با مامان بابام زندگی میکنم چون یه دونه دختر بیشتر نیستم اما به خاطر این همه هزینه ای که تو زندگی کردم خرجایی که واسش کردم و دو سه سالی که عمرمو گذاشتم و تو این زندگی به این نتیجه رسیدم که دلم میخواد تا اخر عمرم مجرد باشم چون زده شدم از ازدواج و ترس از تنهایی بعد از ۱۲۰ سال زندگیه مامان بابام . یه جورایی منو سوق داده که زندگی کنم اما هیچ وقت دوس ندارم ازش بچه دار بشم ، هیچوقت بهش اعتماد ندارم .

اما به خاطر قلدر بودنش قدرت مقابله باهاشم ندارم و با روش های زیرکانه حقمو میخوره و نمیتونم جلوشو بگیرم 😞

منم انگار قدرت روانی خودخواه بودن رو ندارم و متاسفانه از تربیت بد مامان بابامه که منو مظلوم بار اورد ...

آره تربیت و خانواده خیلی مهمن

منم یه مدت زیادی واقعا شبیه خری بودم که به خودش زین و افسار بسته، هر کی رو میبینه یه تعارف میزنه و به زور سوارش میکنه

دور از جونت ولی میفهمم چی میگی

خیلی از روابطم رو از دست دادم و جز یه تعداد انگشت شمار کسی برام نمونده چون واقعا همه بخاطر منفعت و کارشونه که میخوانت

همه و همه

هیچ کس رو ندیدم که اینطور نباشه

فکر کنم دنیا همینه کلا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من خییییلی ادم نامتعارف و خدانشناس دیدم

ولی بازم دلم نمیخواد حق کسی رو بخورم و یا تهمتی به کسی بزنم یا باعث آزار کسی باشم

همون طور ذات بد ، نیکوو نگرددد

ذات خوب هم ، بد نمیشه و تا ابد خوبه 👌

دوست دارم با وجدانی راحت ، این دنیا رو ترک کنم 🌱

سر زبون دارما ولی اصلا به کسی بدی نمیکنم

آدمیزاد باید بره یک متر جا بخوابه

بارها میتونسم با زبونم آدما رو بچزوونم ولی نکردم

خدا هست 🌱🌱

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

راستش کل حرفات به کنار ولی من یه زندگی به خودم بدهکارم ،اینقد قناعت کردم ،نخوردم ،نپوشیدم،نخریدم،که شورشو در آوردم ،به عبارت دیگه گندشو درآوردم،درحالی که بهترین روزای عمرم رو عین امل ها زندگی کردم الان تصمیم گرفتم عین یه خانم به خودم اهمیت بدم واسه خودم خرج کنم،به خودم برسم بسته دیگه جوونیم داره میره

امام علی میگن نه ظالم باش و نه مظلوم کل زندگی همینه تعادل و رعایت اعتدال در همه چیز من هرکسی ازم ایراد میگرفت از ظاهر یا لاغریم و اینا جواب نمیدادم میریختم تو خودم مبادا طرف ناراحت بشه دوستیمون بهم بخوره بعد یه مدت دیدم شده عادت بعضیا در صورتیکه اگر کوچک ترین حرفی بخودشون میزدی قشنگ درجا جواب میدادن اونجا بود ک فهمیدم اگر از حق خودت دفاع نکنی بقیه حقت ک میخورن هیچ براشون عادی میشه قانون زندگی اینه مهربان باشی اما دم دستی نه بی ریا باشی ولی ساده لوح نه و برای هر چیزی حدی تعیین کنی

راستش کل حرفات به کنار ولی من یه زندگی به خودم بدهکارم ،اینقد قناعت کردم ،نخوردم ،نپوشیدم،نخریدم،که ...

منم خیلی دوس دارم اینکارو کنم ولی خب پولی ندارم که به خودم برسم

درسته همه تنهاشون میذارن .فقط از این نظر شاید براشون بد باشه ولی خب من میبینمشون مدام ادم های جدید و ...

بنظرم سیاست یاد بگیر توهم قلدری یاد بگیر

اگر میدونی حقت داره ضایع میشه از خودت دفاع کن راستش کسی دلش به حال مظلوم نمیسوزه همه میخوان ازش سوءاستفاده کنن

نیروی برتر به نامی پرودگار🤍😍ایمان داشته باش