مییان مدیر عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 3 عنوان سربازی | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست من پسرم هفت روز اعزام شده پادگان ثابت خواه. تماس نگرفتع اکر کسی هست ک عزیزش بهش زنک میزنه بگه پسرم امیرحسین تماس بگیره. کارت تلفن نداره کارتشو بده زنگ بزنه دیروز | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heyday عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1933 نمیدونم کلا یه سایت ازت تو بدش میاد فععک نکنم من فقط با۲نفر بحثم نکردیم سو تفاهم شد تقصیر خودشون بود اونم با مدرک میگم
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5348 فععک نکنم من فقط با۲نفر بحثم نکردیم سو تفاهم شد تقصیر خودشون بود اونم با مدرک میگم چمیدونم والا🌚 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )
heyday عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1933 چمیدونم والا🌚 یکی یلو دیاموند بود توهین کرد الکی خودش تعلیق شد😑یکیم یه نفر دیگه بود اومده بود ایسگاه منو بگیره خودش ایسگاه شد ،بعد رفت تاپیک زد اسکرین چتاشو گذاشتم تاپیکش دید اوضاع خرابه قفل کرد
عسلم2416 عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1051 این طبیعی طبیعی هست من عموم رفته سربازی تموم که کرده برگشته دوسال کامل حالا الان .... م رد.وارایشگر
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5348 یکی یلو دیاموند بود توهین کرد الکی خودش تعلیق شد😑یکیم یه نفر دیگه بود اومده بود ایسگاه منو بگیره خو ... عه من ندیدم شات ها رو به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5348 صفحه۲هستش ارههه دیدم😶 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )
heyday عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1933 ارههه دیدم😶 خوب الکی میخواست جو بده اسکرین گذاشتم مثل اون قضیه ممده شد😅