2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش و پرورش

146 بازدید | 26 پست

ماده ۲۸ کیا میخان شرکت کنن درسته جذب بالایی داره یا مثل سال قبل هست؟بعضی ها میگن ۳۰ هزار نفر جذب داره

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
این خبر مال خیلی وقت پیشه ۳٠ هزار گرفتن تموم شد عزیزم

اسفند ۱۴۰۵ ماده ۲۸ استخدامی داره خبر نداری؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل دروغه یکی از آشناهای ما 8 ساله ازمون میده با نمره بالا ت مصاحبه یا میخوره بری سهمیه یا میزارن ت ذخیره کلا دیگه خبرش هم نمیکنن وقتی دارن چند هزار نفر نیرو فرهنگیان میگیرن از کنکور هزینه میکنن براشون چرا از ازمون استخدامی نیرو جذب کنن دیگه

ت اینستا هم دیدم خیلیا نوشتن وضعیت مشابه داشتن میگفتن اگ قرار نیست جذب کنید چرا آزمون میزارین و اینا اعتراض داشتن

در کل دروغه یکی از آشناهای ما 8 ساله ازمون میده با نمره بالا ت مصاحبه یا میخوره بری سهمیه یا میزارن ...

خیلی از آشناهای ما که بدون پارتی قبول شدن معلمی

در کل دروغه یکی از آشناهای ما 8 ساله ازمون میده با نمره بالا ت مصاحبه یا میخوره بری سهمیه یا میزارن ...

ن دروغ نیست

تاپیک معلم شدم منو بخون

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
سخته باید خوب بخونی

حالا جذب بالا داشته باشه میخونی

اسفند ۱۴۰۵ ماده ۲۸ استخدامی داره خبر نداری؟

کجا اینو گفتن؟

اگ از کانالا شنیدی معتبر نیس

مگه اینکه خودت فیلم دیده باشی از وزیری چیزی

چون تا جایی ک من میدونم اخرین بار گفتن مشخص نبس کلا باشه یا ن چ برسه ب اینکه تعدادشم گفته باشن

بعضی کانالا هم فیلمای سال قبل رو ب اسم سال جدید میزارن ک پک هاشونو بفروشن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
ن دروغ نیست تاپیک معلم شدم منو بخون

شما شرکت کردی تو مصاحبه رد شدی؟

شما شرکت کردی تو مصاحبه رد شدی؟

خیر عزیزم

یک ساله ک معلمم

تاپیکش تو کاربریم هست

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
کجا اینو گفتن؟ اگ از کانالا شنیدی معتبر نیسمگه اینکه خودت فیلم دیده باشی از وزیری چیزیچون تا جایی ک ...

من کلی کانال های استخدامی عضو هستم همشون میگن ۱۴۰۵ ماده ۲۸ هست ولی تعداد رو شک دارم یه نگاه به پیج های استخدامی بنداز

من کلی کانال های استخدامی عضو هستم همشون میگن ۱۴۰۵ ماده ۲۸ هست ولی تعداد رو شک دارم یه نگاه به پیج ه ...

منم همشون رو دارم

همشونم میگن هست ک پک هاشونو بفروشن

فقط یکیشون ک معتبره ننوشته هست یا ن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
من یه بار شرکت کردم از ۳ حیطه۲تا رو خوندم امتیازم ۲۰۸ شد قبولی ۳۸۰ بود ،نمیدونم دو دلم شرکت کنم یا ن ...

منابع نوین استخدام میگن خیلی خوبه برای قبولی صددرصدی هست،من چون رشتم نمیخوره دو دلم میگم اگه جذب بالا باشه هر رشته ایی رو میگیرن برای معلمی آمادگی دفاعی و پرورشی