2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش و پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست
منابع نوین استخدام میگن خیلی خوبه برای قبولی صددرصدی هست،من چون رشتم نمیخوره دو دلم میگم اگه جذب بال ...

من منابعم چهارخونه بود ویدئو هم داشتم رشتم حقوق بود اول تو دفترچه نبود شل شدم نخوندم بعد اصلاحیه زدن رشته حقوق هم اوردن

من یه بار شرکت کردم از ۳ حیطه۲تا رو خوندم امتیازم ۲۰۸ شد قبولی ۳۸۰ بود ،نمیدونم دو دلم شرکت کنم یا ن ...

چند ماه خوندی؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منابعم چهارخونه بود ویدئو هم داشتم رشتم حقوق بود اول تو دفترچه نبود شل شدم نخوندم بعد اصلاحیه زدن ...

برای آموزگاری؟چند نفر میخاستن؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

آره من دفترچه تابستون رو نگاه کردم همش یکی دوتا بود،خیلی پیج ها رو دیدم زدن ۱۴۰۵ ظرفیت بالاست یه لحظه شک کردم گفتم پشیمون نشدم خیلی ها از الان دارن میخونن

۲ماه اینا

بازم کم خوندی،بعضی ها میگن مطالب گسترده اس ،مثلا برای اسفند ۱۴۰۵ خیلی ها از آبان شروع کردن ،من رشتم مدیریت هست گفتم شروع کنم اصلا رشتم داخل دفترچه نباشه چی

بازم کم خوندی،بعضی ها میگن مطالب گسترده اس ،مثلا برای اسفند ۱۴۰۵ خیلی ها از آبان شروع کردن ،من رشتم ...

اره زیاد نخوندم ولی واقعا سخته مطالبش بعضیا ،اگه سال قبل مدیریت بوده امسال هم میزارن

اره زیاد نخوندم ولی واقعا سخته مطالبش بعضیا ،اگه سال قبل مدیریت بوده امسال هم میزارن

سال ۱۴۰۳ بوده،ولی دفترچه تابستون امسال رو نگاه کردم نبود منم رو اون هوا نخوندم ،شما میخونی برای ۱۴۰۵؟

والا دو دلم نمیدونم دوباره بشینم بخونم یا نه

منم همینطور،چون منابعش هم زیاده بی خیال شدم چون سر رشتم دودل بودم بگیرن یا نه،دارم برای آزمون تامین اجتماعی که قراره نیمه دوم دی بیاد میخونم اونم ظرفیتش زیاد نیست دفترچه پارسال رو نگاه کردم ۲نفر استانمون میخاد که من سهمیه بومی استان میشم نه شهرستان.