2777
2789

حال خوب مُرده.. ن؟

خیلی وقته فقط تلاشم در جهت زنده نگه داشتن خودمه.. حتی دیگه نمیتونم خودمو ب زور راه ببرم

فقط نفس کشیدن🙂🙂🙂😂😂😂😂💔

-خواهشاً اگه قراره کامنت بذارین شعار ندین و حرفای کلیشه ای نزنید. مرسی.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقی افتاده یا کلا همینطوری بی دلیل حالت بده؟

اتفاق زیاد افتاده..

ولی کلاً خیلی وقته حالم اینه

اسمشم اصن نمیتونم بذارم صرفاً افسردگی بعد اون همه دارو و...

فراتر از ایناس

و درمانم نداره:))).ه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

استارتر حیفه از بهترین روزای عمرت که اینجوری بگذرونی از یه جایی شروع کن دستت رو بزار رو زانوهای زخمی ...

خوب نمیشم:))

گند زدم ب همه چی زندگیم دیگه چیش حیفه

تا اینجارو سینه خیز اومدم .. خزیدم

ولی دیگه نمیتونم

اتفاق زیاد افتاده..ولی کلاً خیلی وقته حالم اینه اسمشم اصن نمیتونم بذارم صرفاً افسردگی بعد اون همه دا ...

دارو ب تنهایی کمک نمیکنه روانشناس هم باید بری درکنارش

احتمالا اتفاق های بدی ک پیش اومده هم روت تاثیر گذاشته

هیچی همیشگی نیست حتی اون حال خوب که دنبالش میگردی.. زندگیه ی روز حالت خوبه ی روز بد

ولی اگه میبینی بیشتر وقتا حالت خوب نیست از زندگیت لذت نمیبری و همیشه حالت بده، نرمال نیس باید از یکی مثل روانشناس کمک بگیری

چقد تلاش کنم من فقط نمخام دارو بخورم

اصولی تلاش کن شناخت درمانی اگه خواستی کتاب معرفی میکنم براش

تراپیست

همین هوش مصنوعی خیلی خوب میتونه کمکت کنه مثل یه مشاور رایگان

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

خوب نمیشم:))گند زدم ب همه چی زندگیم دیگه چیش حیفهتا اینجارو سینه خیز اومدم .. خزیدمولی دیگه نمیتونم

امیدوارم ادامه دهنده باشی و بمونی مثل امضات❤️

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

دارو ب تنهایی کمک نمیکنه روانشناس هم باید بری درکنارشاحتمالا اتفاق های بدی ک پیش اومده هم روت تاثیر ...

میرم تراپی هم میرم. بااینکه خیلی سختمه و اوضاع مالیمم داغونه یه تنه، ولی میرم و رها نکردم باز

و نمیشه گفت مفید نبوده.. ولی کلاً حس میکنم حال من چیزی نیس ک با اینا درست بشه🙃

خیلی خسته م الانم شاید باورت نشه ولی بزور دارم تایپ میکنم فقط میخوام تموم شه همین