2777
2789
عنوان

جاریم زد تو صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 68 پست
یه نگاه به تاپیکاش بنداز قبل عوق

یعنی فیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خیلی ببخشید اما عجببب مادرشوهر و خانواده شوهر سنتی و دگمی دارید واقعا متاسفم براشون، جاریتون هم حق نداشت به شما سیلی بزنه اما اگر من جای ایشون بودم ارتباطمو با خانواد شوهر قطع میکزدم چرا باید بیاد جایی که به خودشو بچه هاش بخاطر جنسیت بچه هاش بی حرمتی میشه؟ مگه پسر قراره چه گلی به سرشون بزنه که دختر نمیزنه؟ واقعا که....

مرض تاپیک دروغ داری

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

عزیزان این فیک نیست فقط از روی داستان زندگی مردم هست که توی اینستا نوشته میشه و باز دی این جا صب از نوشته میشه و درمورد تاپیک های قبلی اون ها پارت ها 2 و 3 بودن و تا نتیجه رو اون عزیز برامون ارسال نکنه نمیتونیم بگیم تموم شد