2777
2789
شما که عشقی🧡🧡😍😍🫂🫂💜💜💐💐🌱🌱⭐️⭐️

عزیزمی😘😘😘😘😘😘

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که عشقی🧡🧡😍😍🫂🫂💜💜💐💐🌱🌱⭐️⭐️

بهار جون شما همون بهاری هستی ک چنبار تو پربازدیدا بودی و عکس خوشمزه ها میزاری😍؟

اگه اون بهاری لعنتی من عاشقتممم خوش سلیقه جانم🥰🥰

میشه برا عاقبت بخیری بچه های طلاق صلوات بفرستی💙

بهار جون شما همون بهاری هستی ک چنبار تو پربازدیدا بودی و عکس خوشمزه ها میزاری😍؟ اگه اون بهاری لعنتی ...

اره قربونت برممم💜💜😍😍🧡🧡😘😘

فداتشمم مرسی عزیزمم🩷🩷🌸🌸💋💋❤️❤️

سایت یکم داره اذیت میکنه ولی از رو نمیرم از رو میبرمش عکسا رو میذارم😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

عزیزمی😘😘😘😘😘😘

🫂🫂😘😘🧡🧡😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌟🌟🌟🌻🌻🌻💐💐💐🌸🌸🌸🩷🩷🩷😘😘😘😘😘😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اره قربونت برممم💜💜😍😍🧡🧡😘😘فداتشمم مرسی عزیزمم🩷🩷🌸🌸💋💋❤️❤️سایت یکم داره اذیت میکنه ولی از ر ...

خوشحالم ک عکسات تو تاپیک من میمونه🥰😍

میشه برا عاقبت بخیری بچه های طلاق صلوات بفرستی💙

🫂🫂😘😘🧡🧡😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌟🌟🌟🌻🌻🌻💐💐💐🌸🌸🌸🩷🩷🩷😘😘😘😘😘😘😘

❤💚❤💚❤😘😘

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

خوشحالم ک عکسات تو تاپیک من میمونه🥰😍

فداتشممممم عزیزدلمیییییی😘😘😘🩷🩷🩷🫂🫂❤️❤️❤️💋💋💋💜💜💜⭐️⭐️🌼🌼🌟🌟✨️✨️✨️🏵🏵🏵🌱🌱🌱🌱