2777
2789
عنوان

قدر سلامتی رو بدونین

172 بازدید | 10 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول.

حواستون باشه که خدا بهتون سلامتی داده و سلامتی دارین .

شاکر باشین.

انجام واجبات مثل نماز و شرع یادتون نره

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واقعا ، وقتی سلامتی رو از دست میدیم تازه قدرش رو میفهمیم

طبق روایت دو نعمت هستن که مجهول هستن و وقتی رفتن تازه مشخص و معلوم میشن: امنیت و سلامتی

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زیبا بود

و من الله التوفیق.

در این زمونه بنظرم باید احادیث هر روز چند تا خوند تا راه رو گم نکرد. واجبات هم که جای خود باید بجا آورد إن شاءالله

و من الله التوفیق. در این زمونه بنظرم باید احادیث هر روز چند تا خوند تا راه رو گم نکرد. واجبات هم که ...

دقیقا درسته

التماس دعا ، همیشه منو توی دعاهاتون نگه دارید ، یک سید و غریبه که دردمند هست و محتاج دعاتون

دقیقا درستهالتماس دعا ، همیشه منو توی دعاهاتون نگه دارید ، یک سید و غریبه که دردمند هست و محتاج دعات ...

ان شاءالله در پناه الله باشین

قدر بدونیم یا ندونیم درهرصورت توجه خدا سمت یه عده ادم خاص و نورچشمی هاشه

خدا رو بشناس بعد نطق کن

قدر بدونیم یا ندونیم درهرصورت توجه خدا سمت یه عده ادم خاص و نورچشمی هاشه

این نگاه شماست

با کمی تغییر زاویه دید میبینید خدا توی زندگی شما هم توجه هانی داشته که تا بحال هیچوقت بهشون توجه نکردید

نگاه رو از روی مادیات بردارید ، عدل الهی بصورت غیرمادی هست و برای همه در یک سطح پخش میشه

مادیات ، ساخته دست و ذهن بشر بوده ، خدا فراتر از سازه های بشری لطف یا غضب میکنه

بنظرم این ما هستیم که توجه خودمون رو از روی خدا برمیداریم ، برای افریدگاری با عظمت این کیهان آیا فرقی بین تو و شخص دیگه اس ؟ خیر

مگه برای من و شما ، فرقی بین مورچه های توی حیاط هست ؟ خیر

اگر کمبودی ، ضعفی یا شکستی در زندگیمون ایجاد میشه ، مسئول اصلیش خودمون و کرده هامون هست