2777
2789

بچه ها ببینید مادرشوهرم با وهرم من لجه همش میگه اون پسرام فلان اون پسرام بهمان جلو جمع هم همینطوریه 

هرکاریم بکنیم ب چشماش نمیاد با این که پسراش بی ادن و میرینن ب سرش 

من همیشه ترس دارم بین من و جاری های اینده ب شدت فرق بزاره .که میدونمم میزاره 

چند روز پیش میگفت 50تومن گذاشتم واسه پسرم درحالی ک ب ما نصفشو داد و عروسی و هیچیم نگرفت تازه میگه شما خودتون عروسی نگرفتید 

ینی همیشه حق ب جانبم هست 

خیلی فرق میزاره و وقیهه 

واسش سوغاتی اوردیم گفت میدم به یکی هدیه 😞خیلی دلم شکست با این حال روز معلم بهش هدیه دادم باز 

میخوام بهش درمورد فرق گذاشتنش تیکه بندازم چیزی ک بسوزونش ???

میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂

به نظرم 

بهش فکر نکن اینقدر

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

چقد لحنت زشته 🙈

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم تيكه انداختن به همچين آدمي چيزي رو درست نميكنه،بدترم ميكنه بهترش اينه كه شمام ديگه بهش بها ندي وقتي كه يه بار هديه خريدي گفت ميدم به كسي دفعه بعد ديگه نبايد ميگرفتي بعدم اگر چيزي گفت بااحترام و لبخند ميگفتي اخه دفعه ي پيش گفتين ميدين به كسي منم حس كردم نميتونم واسه سليقه ي شما چيزي پيدا كنم بعدم حرفو عوض كن و اصلا سعي نكن بهش رو بدي فاصله بگير

و خدايي كه به شدت كافيست❤️

مادرشوهر جماعت نباید بهشون محل بدی فک میکنن ادمن البته ی چن تایی استثنا هم هست:|

ببخشید اینو میگم اما هر چی بری.... ب طرف عزیزتری 

خوب باشی فک میکنن وظیفته میری... بهت

ادمک لال نباش پرو باش