2777
2789

تولدم چند روز پیش بود، ۱۸ سالم شد

دارم همه کاری میکنم ولی حس میکنم از همه عقبم

شما چه کارایی میکنید و میکردید، یا اگه برمیگشتید میکردید

⛔حتما نظر بدید نظرتون مهمه⛔

Born to suffer forever 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

18 سالگیم در حال درس خوندن و رو به رو شدن با چالش های بزرگسالی بودم

زندگی خوابگاهی

تلاش برای اینکه بتونم کنار دانشگاه آموزش زبان بدم

شروع کردن تراپی

برگردم عقب بازم همینکارو میکنم

ورزش کن و رو یه مهارت حسابی تمرکز کن و انرژیتو بذار

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

فقط اینکه خودتو با بقیه مقایسه نکن هرکس مسیر خودشو میره توهم راه خودتواز طریق علاقت پیدا کن

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

درس بیشتر جدی میگرفتم یک رشته پبراپزشکی یا رشته آیندش صدرصده قبول بشم تاتو نمیزدم کلاس زبان شروع م ...

ممنون بابت نظرت💞

اینارو همه رو انجام میدم فقط درمورد آینده رشته ای که قراره بخونم شک دارم

Born to suffer forever