2777
2789

بچه ها شماره عشق سابق نامزدم دارم فامیلم هست بعد همین جوری داشتیم حرف میزدیم یهو من به شوخی گفتم اکس دوستم برگشته اینا بعد خیلی خوشحاله منتها نامزد داره از باباش میترسه(الکی شبیه خودم در بگو دیوار بشنوهه)

بعد یک ساعت نگذشته بود نامزدم زنگ زد میگع چشم سوم دارم یکی اخیرا برگشته تو خیلی خوشحالی گفتم نه گفت تو با یکی در ارتباطی گفتم بخدا نه گفت خجالت بکش بهم دروغ نگو بهم راستش بگو کمکت میکنم خودم خانواده ها رو راضی میکنم از هیچکس نترس

یهو من گفتم یکی بهت گفته گفت ن مثلا کی گفتم عشقت بعد اسکرین شات فرستادم از پیامای خودم و عشق سابق نامزدم بعد گفتم من با این شوخی کردم نکنه این بهت گفته بعد گفت تو فکر میکنی اون بهم گفته گفتم نه شاید حس داری واقعا ولی حست اشتباه میکنه اونم برای اینکه کار جمع کنم گفت نه نه خیالت راحت به خودش زحمت نداد یه معذرت خواهی بکنه خدایا من چقدر ساده و خنگممممم بعد دو روز تازه ویندوزم اومده بالا🤦🏻♀️🤣

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان