2777
2789

یکسال حرفه ای

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

از 16 سالگی عموم بهش یاد داد . الان تو ورودی 18 سالگی راحت میشینم پشت فرمون

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل چجوری بودین؟

افتضاح😅

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

تسلیم نشدین؟

نه چون بایدد یاد میگرفتم

برای رفتن به دانشگاه دیگه سخت بود برای خانوادم منو برسونن

اسنپ و تاکسی هم که اجازه نمیدادن

چجوری اینقدر خوب رانندگی رو یاد گرفتی؟

ذوق داشتم گواهینامم که اومد هر روز میرفتم اطراف خونه تاب میخوردم بعد کم کم میرفتم توی شهر. بعد کم کم رفتم توی پارکینگ پاساژا پارک کردم. کم کم رفتم توی ترافیک . کم کم رفتم مسافرت.

فقط هر روز تمرین کردم که یادم نره. همین.

بعد قلقش اومد دستم. از اشتباهاتم درس گرفتم.

گاهی یادم میرفت راهنما بزنم میگفتم اع پس دفعه بعد راهنما بزنم