2777
2789
عنوان

از بچگی عاشق پسر خالم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 30 پست

یک کلیپ تو اینستا دیدم طنز بود پسره با دوستش که ادای دخترا رو درمیاورد مثلا داشتن حرفای عاشقانه میزذن پسر طرف مقابل جوری نکاه میکرد که اگر ما نمیدیدم مقابلش پسره فکر میمردیم واقعا عاشقه و جالبه همه تو کامنتا نوشته بودن پسرا وقتی حتی طرف مقابلش مرد هم باشه میتونن اینقدر خوب ادا ی عاشقارو دربیارن. بله جانم... پسر خاله ات عاشقت نبود فقط بلد بود خوب نقش بازی کنه پسری که واقعا عاشق باشه زمبن و زمان رو بهم میریزه مه برسه به طرف. ضمن اینکه آدما از دور قشنگن چه بسا به هم رسیدین میفهمیدی مالی نبوده. بین میلیاردها مرد همسرت تو سرنوشتت بوده قدرش رو بدون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم عاشق پسر خالم بودم یه زمانی ولی یه طرفه بود.هیچوقت بهش اعتراف نکردم خوشبختانه.خوب شد عقلم سر ...

ما دو طرفه بود

میدونید کارایی میکرد که حس میکردم دوستم داره وقتی هم اعتراف کرد یه حس فوق العاده شیرینی داشت که دیگه تکرار نشد برام🥲

همسرم خوبه ولی پسر خالم هم آدم خوبی بود انشالله ازدواج کنه و خوشبخت بشه

همچین آدمی حسرت خوردن نداره عرضه داشت و واقعاً بهت علاقه مند بود میومد جلو هیچکسم نمیتونست جلوشو بگیره بنظرم داداش بزرگ و این جریانا الکیه اگه میخواست میشد که نخواسته شماهم حالا که متأهلی فکر و ذکر تو بذار روی همسر و زندگی خودت بیخیال اون چند وقت دیگه هم بیخیال ازدواج میکنه

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

چرا زود ازدواج کردی

من دیدم خبری از پسر خالم نشده گفتم بترسونمش بفهمه خواستگار دارم میاد جلو

به خالم گفتم خواستگار دارم و پسر خوبیه و نظرم مثبته و میخوایم عقد کنیم 😐 با اینکه هنوزم نیومده بودن

بعد دیگه ۳ ۴ ماه منتظرش موندم دیدیم خبری نشد از اون طرف خواستگارم که بهش گفته بودم جوابم منفیه هی اصرا. میکرد که بزار باهم رفت و آمد کنیم من دوستت دارم و فلان دیدم پسر خوبیه گفتم بزار آشنا شیم اومد البته بهش همه چیو گفتم اونم گفت بهت فرصت میدم برای همین یکسال نامزد بودیم و بعد دیدم پسر خوبیه و دوستم داره باهاش ازدواج کردم

آخی عزیزم درکت میکنم🫂

پیش خودت بگو اگه دوسم داشت میامد سمتم...

واینکه نه اون پسر خاله همچی حرفی نمیزنه.

چون ربطی نداره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

خودت پزشکی میدونی نتیجه ازدواج دختر خاله پسر خاله چقدر بده

نه من پزشک نیستم من پسر خالم پزشکه من خوندم به امید قبولی پزشکی که قبول نشدم💔🥲

یادمه یه سری خاله مجردم زمانی گا کلاس دهم بودم بهم گفت درستو بخون مثل فلانی پزشکی قبول شی اون وقت اگه همه مخالفت هم بکنن من جلوی همشون وایمیسم من متوجه منظورش نشدم ولی بعدش فهمیدم اونم میدونه از حس ما

و همیشه وقتی ما دوتا رو تنها میدید میگفت شما دوتا همو دوست دارین ما انکار میکردیم و حتی یادمه میگفتم من تا حد مرگ از پسر خاله متنفرم تا آبروم توی فامیل نره

مگه شوهرت خیلی بد یعنی پسرخالت الانم به چشمت سرتر

شوهرم بد نیست آدم خوبیه

ولی خب پسر خالم از نظر من معیار های اکثر دخترا رو داشت و البته داره

ولی خب بهتره بهش فکر نکنم من شوهر کردم و شوهرم گناه داره به کسی دیگه فکر کنم🥲