2777
2789
عنوان

خیلی سردرگمم لعنت به زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 29 پست
برا شرکت هواپیمایی ها مهماندار میگن رشته شمارا میگیرن که

اونم کلی دردسر داره تا قبول کنن قدت فلان باشه ظاهرت بعد دوره میزارن اگه خوش شانس باشی قبولت میکنن شرایط قد ندارم من

واقعا دارم روانی میشم افسردگی گرفتم این برنامه ای که نوشتم تا شیش ماه بکوب باید روزی 9ساعت بخونم از ...

من ک نتونستم خیلی ها نمیتوونن ولی تو ک تونستی از زمانت استفاده کن فکر اضافی نکن فقط بشین بخون ارزششو داره برو کتابخونه

بعدم تو تو سنت لیسانس گرفتی میخواستی چیکار کنیدیگ ک بی مصرف نباشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور چی هر کی میتونه زبان بخونه بره فقط از این کشور

آخه فقط زبان که کافی نیست الان من مکالمه هیچ مشکلی ندارم ولی پولش خیلی زیاده شرایط مالی رفتن فعلا ندارم

به نظرت لیسانس علوم ازمایشگاهی خوبه؟ همینو میخوام تا آخر بخونم

به نظر من بشین یه سال دبگه بخون برای پزشکی

الان ظرفیت پزشکی رو خیلی بردن بالا

همین امسال من شاهد بودم خیلی هاااااا پزشکی قبول شدن

حیفه

منو بگو که این حماقت رو ادامه دادم و ارشد هم خوندم😂😂😂 تو میتونی این کارو نکن و بشین خوب بخون و به ...

واقعا اگه کسی بود راهنماییم میکرد نمیرفتم این رشته خیلییی بدردنخوره

به نظر من بشین یه سال دبگه بخون برای پزشکی الان ظرفیت پزشکی رو خیلی بردن بالا همین امسال من شاهد بود ...

ظرفیت ها رو کم میکنن خبرش اومده

بعدم علاقه ای ندارم محیط بیمارستان دیدم تنفر دارم میخوام وارد آکادمیک شم

اونم کلی دردسر داره تا قبول کنن قدت فلان باشه ظاهرت بعد دوره میزارن اگه خوش شانس باشی قبولت میکنن شر ...

تو این شرکتایی که واردات و صادرات میکنن سر بزن ،تو شهر ما یه شرکتی بود اگهی گذاشته بود که لیسانس رشته شما رو میخواد .

من خودمم روانشناسی خوندم خیلی پشیمونم ،همیشه میگم ای کاش از همون دبیرستان میرفتم رشته کامپیوتر دانشگاهم ازاد هم که میخوندم بازم اینده بهتری داشتم

به نظر من بشین یه سال دبگه بخون برای پزشکی الان ظرفیت پزشکی رو خیلی بردن بالا همین امسال من شاهد بود ...

۷ سال دوباره برم داشنگاه درس بخونم میترکم سنم میشه ۳۲ دیگ حوصله ندارم دوباره طرح برم🫤🫤🫤

۷ سال دوباره برم داشنگاه درس بخونم میترکم سنم میشه ۳۲ دیگ حوصله ندارم دوباره طرح برم🫤🫤🫤

اشتباه میکنی دیر نیست

یا حداقل برو دندون

من الان یکی از دوستام دندون خوند ماهیانه اینا بالای 400 میلیون درامد دارن

تو این شرکتایی که واردات و صادرات میکنن سر بزن ،تو شهر ما یه شرکتی بود اگهی گذاشته بود که لیسانس رشت ...

متاسفانه تو شهر بزرگی زندگی نمیکنم شرایط کاری خیلی محدوده

تو این شرکتایی که واردات و صادرات میکنن سر بزن ،تو شهر ما یه شرکتی بود اگهی گذاشته بود که لیسانس رشت ...

منم روانشناسی خوندم و هیچ فایده ای برام نداشت

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

رشته دوست داشتنی هست ولی اصلا هیچ کجا نمیشه ازش استفاده باید میلیاردر باشی تا بتونی به یجایی برسی

ازمون استخدامی معلم ابتدایی هم میشه ولی سخته

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم