2777
2789
عنوان

خبر خوش

120 بازدید | 15 پست

خبر خبر میدونین چی شده؟

تبریک تبریکicon

دوستان واقعاً جای خوشحالی داره با این همه مشکل که دشمن داخلی و خارجی داره برای ما درست میکنه،نمیدونم گرونی و تحریم و وضعیت اقتصادی اینجوری و .... که همهمون داریم باهاش دست و پنجه نرم میکنیم، بازم جوونای ما توانایی خودشون رو نشون دادن، روی سیاه دشمن رو زغالی تر کردند و در عرصه علم و فناوری بازم ایرانیها درخشیدند🤣🤣🤣🎋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خبر خوشی تو این ملکت وجود نداره

انصاف داشته باشیم قدرنشناسی نکنیم. خبر خوش خیلی هم زیاده،بستگی داره که من و تو نیمه پر لیوان رو ببینیم یا نیمه خالیش رو.

واقعا بعضی وقتا حس میکنیم خودمون هم دوست داریم همیشه خبر بد بشنویم وانرژی منفی بهم تزریق کنیم

واقعا راست میگی عزیزم چقدر بده که ما همش نیمه خالی لیوان رو ببینیم،کاش یاد بگیریم بخش پر ظرف رو هم ببینیم

انصاف داشته باشیم قدرنشناسی نکنیم. خبر خوش خیلی هم زیاده،بستگی داره که من و تو نیمه پر لیوان رو ببین ...

کدوم نیمه پر؟؟یه نیمه پر نشون بده

طلا شده ۱۶دلار خداتومن بعد حقوق ۱۵تومن ۱۲تومن مگه میشه؟؟؟؟تورم شده ۲۰۰درصد بعد دولت ۲۰درصد هم نمیتونه افزایش بده.این چیزاهم که درس میکنن بخوره فرق سرشون

و من زندگی رو بد جور باختم....

خبر خوش ما این رعد و برق و بارون شدید تو اصفهانه از دو تا الان یه سره داره میاد. انگار شلنگ آب رو خدا باز کرده رو ما

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

کدوم نیمه پر؟؟یه نیمه پر نشون بده طلا شده ۱۶دلار خداتومن بعد حقوق ۱۵تومن ۱۲تومن مگه میشه؟؟؟؟تورم شده ...

عزیزم وقتی من و تو هول ورمون میداره همه چیزمون میشه خرید طلا معلومه که هر روز گرونترش میکنن،اگه برامون فرقی نکنه بهتر نیست؟

یعنی واقعاً نباید بفهمیم یکم غیر طبیعی این گرون شدنه؟نباید بفهمیم که احتمالاً یه دستهایی توی کاره؟