2821
2789
عنوان

تبریزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 99 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هروقت اومدن ندهآفرین

از اشتباه دایم و... درس بزرگی گرفتم

اصلا نمیزارم نگاهشون سمت دختر نداشتم باشه دراین حداااااا🤗

✍🏻منم باران دختر همیشه لباس عروس به تن☔🌧️🌬️رویایی66 ام خودمم.

من خودم تبریزیم، کلا اب و هوا که اکثرا سرده و الانم گار یاغیر😅

ولی کلا چون مرکز آذربایجان شرقی خیلی امکانات خوبی داره و جاهای دیدنی بسیار قشنگ دیگه بازار سرپوشیده اش که خیلی معروفه و ائل گلی و کلی جاهای دیدنی قشنگ. همه جا همه جور مردمی هستند و تبریزم این شکلیه ولی مردمای اکثرا شدید خوبی داره.

در کل من اگه خودم میتونستم شهر برای زندگی انتخاب کنم بازم تبریز انتخابم بود.

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
کاش اینجوری بود 😂 الکی نگو کلی میرن از این ور اون ور میگیرن ما الان ناراحتیم بخاطر این مسئله والا

این همه این ور و اون ور رفتن چرا منو ندیدن پس☹️🙄

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

از اشتباه دایم و... درس بزرگی گرفتم اصلا نمیزارم نگاهشون سمت دختر نداشتم باشه دراین حداااااا🤗

از خوش سعادتیمونه از امثال شما عروس نگیریم 🤭

نگاشم نمیکنن چه برسه به این که ..

'او بماند و بس'🤍🧿

آهان صددرصدفک کردم ناراحتی ک چرا و به چه حقی میرن شهرهای دیگ زن میگیرن و منفی برداشت کردم 😂

نه خب یکم ناراحتی داره دیگه 😂😂😂 اینا برن اونا رو بگیرن پس اینا رو کیا بگیرن ؟

اگر خودش تبریزی نیست اشکال خاصی نیست ، مگر نه باید مکرر ازش تعریف می کردی ، خیلی دوست دارند دیگران ا ...

نه خودش همشهری مان ، خالش هم همسایمون خیلی ساله خانواده مام میشناسن ، کارش تبریزه

اگر خودش تبریزی نیست اشکال خاصی نیست ، مگر نه باید مکرر ازش تعریف می کردی ، خیلی دوست دارند دیگران ا ...

اگه همچین چیزی و دوس داشتن که الان بقیه ازشون بد نمیگفتن،والا تا شنیدم میگن ما رفتیم تبریز محلمون ندادن این دقیقا ضد مهر طلبیه،تبریزی ها با خودشون حالشون خوبه و به نظر مثبت بقیه احتیاجی ندارن

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️