2821
2789
عنوان

تبریزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 99 پست
ما همدان

تبریز بهترین امکانات رو داره و بهترین شهر واسه زندگیه اصن نگران نباش

ولی دیگه میگم ماها ک حوصلمون سر میره بیشتر ناچاریم بازار بریم بگردیم چهار پنج تا جای تفریحی بیشتر نداره متاسفانه

ولی از نظر مراکز خرید و بازار خوبه

پزشکی عالیه، شهرداری و شهر خوبه و...

کلا شهر لوکسیه

اطرافشم طبیعت بکر زیاد هس میتونین برین بگردین

تبریز بهترین امکانات رو داره و بهترین شهر واسه زندگیه اصن نگران نباش ولی دیگه میگم ماها ک حوصلمون سر ...

خودمم تبریزو خیلی دوست دارم شهر قشنگیه کلا ، قبولم کردم که بریم تبریز فقط دلم واسه خانوادم تنگ میشه دیر دیر باید ببینمشون

مامانم میگه ماهی ی بار باید بیایی😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تبریزیا معمولا همشهری خودشون میگیرن خیالت راحت

چون شناسایی شدن دیگهههههه

فقط حیف یه سری از دخترامون که تباه شدن

یکیش دختر دایم دعا کنید برای زندگیش

✍🏻منم باران دختر همیشه لباس عروس به تن☔🌧️🌬️رویایی66 ام خودمم.

فدات ، ایشالله بهترین ها قسمتت بشه تروخدا واسه ازدواجم دعا کن عاقبت بخیرو خوشبخت بشم ، همه ی جونا

عزیزم ایشالا بهترین ها واست اتفاق بیوفته و خوشبخت بشی😘🥰بهت خوش آمد میگم که قراره بیای طرفای ما،حتما از شهر دور داری میای که ده ساعت راهه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

عزیزم ایشالا بهترین ها واست اتفاق بیوفته و خوشبخت بشی😘🥰بهت خوش آمد میگم که قراره بیای طرفای ما،حتم ...

قربونت عزیزم

همچنین برای شما ، ممنون جانم ، اره ما نهاوند ، همدانیم خیلی دوریم تا تبریز ، مامانم میگه بری باید حداقل ماهی ی بار بیای ، گفتم چخبره ، انگار ۲ ساعته😂

قربونت عزیزم همچنین برای شما ، ممنون جانم ، اره ما نهاوند ، همدانیم خیلی دوریم تا تبریز ، مامانم میگ ...

خدنکنه😘اهان پس سمت لرستانین.اینجوری پس زیاد میشه.از تبریز خونتون رفتنی سر راه بیا به مام سر بزن🤣

بله ما لرم هستیم ، چشم اگر مهمون اصافه نباشیم😂😂😂

نه بابا قدمتون روی چشم میاین خستگی در میکنین برگشتنی هم شاید منو یه سر ببری خونتون تو تبریز 🤣

نه بابا قدمتون روی چشم میاین خستگی در میکنین برگشتنی هم شاید منو یه سر ببری خونتون تو تبریز 🤣

😂😂 حتما چرا که ن خوش اومدین قدمتون رو چشم ، انقدر الان استرس داررررم😂 هنوز نیومدنننن با مامانششش قراره اومد بیاد خونمون

😂😂 حتما چرا که ن خوش اومدین قدمتون رو چشم ، انقدر الان استرس داررررم😂 هنوز نیومدنننن با مامانششش ...

عزیزم🥰

امیدوارم خوشبخت بشی گل