2777
2789
عنوان

تبریزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 99 پست
ما همدان

تبریز بهترین امکانات رو داره و بهترین شهر واسه زندگیه اصن نگران نباش

ولی دیگه میگم ماها ک حوصلمون سر میره بیشتر ناچاریم بازار بریم بگردیم چهار پنج تا جای تفریحی بیشتر نداره متاسفانه

ولی از نظر مراکز خرید و بازار خوبه

پزشکی عالیه، شهرداری و شهر خوبه و...

کلا شهر لوکسیه

اطرافشم طبیعت بکر زیاد هس میتونین برین بگردین

تبریز بهترین امکانات رو داره و بهترین شهر واسه زندگیه اصن نگران نباش ولی دیگه میگم ماها ک حوصلمون سر ...

خودمم تبریزو خیلی دوست دارم شهر قشنگیه کلا ، قبولم کردم که بریم تبریز فقط دلم واسه خانوادم تنگ میشه دیر دیر باید ببینمشون

مامانم میگه ماهی ی بار باید بیایی😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریزیا معمولا همشهری خودشون میگیرن خیالت راحت

چون شناسایی شدن دیگهههههه

فقط حیف یه سری از دخترامون که تباه شدن

یکیش دختر دایم دعا کنید برای زندگیش

✍🏻دریک❤️💍دومعبودنمیگنجد🖇️ارشان🔥&باران🌧️

فدات ، ایشالله بهترین ها قسمتت بشه تروخدا واسه ازدواجم دعا کن عاقبت بخیرو خوشبخت بشم ، همه ی جونا

عزیزم ایشالا بهترین ها واست اتفاق بیوفته و خوشبخت بشی😘🥰بهت خوش آمد میگم که قراره بیای طرفای ما،حتما از شهر دور داری میای که ده ساعت راهه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

عزیزم ایشالا بهترین ها واست اتفاق بیوفته و خوشبخت بشی😘🥰بهت خوش آمد میگم که قراره بیای طرفای ما،حتم ...

قربونت عزیزم

همچنین برای شما ، ممنون جانم ، اره ما نهاوند ، همدانیم خیلی دوریم تا تبریز ، مامانم میگه بری باید حداقل ماهی ی بار بیای ، گفتم چخبره ، انگار ۲ ساعته😂

ما همدان

یه جوری میگی ده ساعت فک کردم از سمنان میخوای بری😂بابا همسایمونی دیگه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

قربونت عزیزم همچنین برای شما ، ممنون جانم ، اره ما نهاوند ، همدانیم خیلی دوریم تا تبریز ، مامانم میگ ...

خدنکنه😘اهان پس سمت لرستانین.اینجوری پس زیاد میشه.از تبریز خونتون رفتنی سر راه بیا به مام سر بزن🤣

بله ما لرم هستیم ، چشم اگر مهمون اصافه نباشیم😂😂😂

نه بابا قدمتون روی چشم میاین خستگی در میکنین برگشتنی هم شاید منو یه سر ببری خونتون تو تبریز 🤣

نه بابا قدمتون روی چشم میاین خستگی در میکنین برگشتنی هم شاید منو یه سر ببری خونتون تو تبریز 🤣

😂😂 حتما چرا که ن خوش اومدین قدمتون رو چشم ، انقدر الان استرس داررررم😂 هنوز نیومدنننن با مامانششش قراره اومد بیاد خونمون

😂😂 حتما چرا که ن خوش اومدین قدمتون رو چشم ، انقدر الان استرس داررررم😂 هنوز نیومدنننن با مامانششش ...

عزیزم🥰

امیدوارم خوشبخت بشی گل