2777
2789
عنوان

تبریزی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 99 پست
اگر خودش تبریزی نیست اشکال خاصی نیست ، مگر نه باید مکرر ازش تعریف می کردی ، خیلی دوست دارند دیگران ا ...

اصولا بچه هامون تعریفی هستن ینی خواه ناخواه تعریف میشه سیسی 🤣🤙🏿

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میانه جدا از تبریز به حساب میاد

جدا؟ ولی باز زیر مجموعه ی آذربایجان شرقی هست دیگه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

اگه همچین چیزی و دوس داشتن که الان بقیه ازشون بد نمیگفتن،والا تا شنیدم میگن ما رفتیم تبریز محلمون ند ...

ولی خب اونایی هم که میگن محلمون ندادن حرف مفت میزنن منتها توقع دارن کل شهر به خاطر حضور اونا فارسی حرف بزنن🤧🤣

از خوش سعادتیمونه از امثال شما عروس نگیریم 🤭نگاشم نمیکنن چه برسه به این که ..

چه بچگانه

اولاًش که من منظورم به شخص شما نبود

ولی وب عادتتون همینه که همه چیزو به خودتون میگیرین این خیلی بده یکی از دلیلهایی که نمیتونم کنار بیام با تبریزیا همینه

زود جوش عصبی خود درگیر البته بلانسبت یه عده کمشون

دومندشم که اومد اینو ما دادیم و اشتباه کردیم اشتباهو دوباره تکرار نمیکنیم این بار شما باز بیاید مانمیدیم

خوشم از شخص شما نمیاد

به خودت احترام بزار ریپ نزن 🙂❤️

✍🏻دریک❤️💍دومعبودنمیگنجد🖇️ارشان🔥&باران🌧️

ولی خب اونایی هم که میگن محلمون ندادن حرف مفت میزنن منتها توقع دارن کل شهر به خاطر حضور اونا فارسی ح ...

خب دیگه،ماها چرا باید بخاطر بقیه به زبان اونا صحبت کنیم.ولی کل منظورم این بود اصلا مهرطلب نیستن

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

چه بچگانه اولاًش که من منظورم به شخص شما نبودولی وب عادتتون همینه که همه چیزو به خودتون میگیرین این ...

ولی من عاشق توعم اصن 😔🤣🤣🤣

نه منظورش کلا خیلی فاصله دارن باید شهرهای زیادی رد بشی تا بری میانه هر شهری فرهنگ خاصشو داره

اهان،آره میانه کنار ماست