2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم تودو خدا فرستاد معدلت بیست شده؟؟؟چه سالی؟میشه توضیح بدی تاریخ و ادبیات و فلسفه و جامعه رو چطور میشه بیست گرفت

راستی من ریاضیم خیلی ضعیفه میخوام معین کرمی ببینم بنظرت خوبه

وای عزیزم تودو خدا فرستاد معدلت بیست شده؟؟؟چه سالی؟میشه توضیح بدی تاریخ و ادبیات و فلسفه و جامعه رو ...

برای ۲۰ گرفتن در دروس حفظی رشته انسانی از این روشی که بهتون میگم استفاده کنید:
اول سعی کنید یک دور نسبت به درسی که قراره بخونید پیشخوانی داشته باشید پیشخوانی باید حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمانتون رو بگیره و بعد از اتمام پیشخوانی بدونیپ که آن که اون درس در مورد چی بوده.
بعد شروع کنی یادگیری فعال و عمیق و دقیق نسبت به مطالب درسی داشته باشید.
( یادگیری فعال یعنی خلاصه نویسی درست توضیح دادن درس در صورت نیاز دیدن ویدیو یا درسنامه و....)
در هنگامی که درس را میخوانید از خودتون سوالات جزئی و کلی بپرسید و جواب بدید و اگر جواب دادنتون نقص داشت آون همون لحظه برطرف کنید .
بعد از اینکه تمام مطالب درسیو خوندید از خودتون ۲۰ تا ۳۰ تا سوال تشریحی بپرسید میتونید از سوالات سایتهای متفاوت هم استفاده کنید و بعد هم برید سراغ سوالات تستی و تحلیل کنید .

میتونید سوالاتی که پرسیدم رو جواب بدید لطفا

آآره چشم به صورت کلی حتما بهتون جواب میدم.

فلسفه درسی تحلیلی هست . حتماً زمانی که داری میخونی کامل مفهومشو یاد بگیر اگر متن کتاب برات گنگ بود سعی کن با استفاده از ویدیو یا یک درسنامهای کامل تسلط پیدا کنی بر مطالب. همیشه و همیشه تمرکز اصلیتو بذار روی منم کتاب درسی بعد اگر متوجه نشدی و نیاز بود سراغ فیلم و درسنامه برو.

جز به جز هر درسی و بخون و هیچ چیزیو جا نذار.

یه جوری برنامهریزی بکن وقت برای حل نمونه سوالهای امتحانی و مرور خلاصهها و نکات مهم و ایرادات داشته باشی.

و حتماً قبل امتحان اصلی چندین بار از خودت امتحان بگیر و تحلیل کن

وای عزیزم تودو خدا فرستاد معدلت بیست شده؟؟؟چه سالی؟میشه توضیح بدی تاریخ و ادبیات و فلسفه و جامعه رو ...

حقیقتا حتماً برای درس ریاضی باید یا درسنامه بخونید یا فیلم آموزشی ببینید حالا اینکه چه فیلم آموزشی خوبه یا چه کتاب درسی بستگی به سطح شما و سلیقه شخصیتون داره . اگر استادی هست که کاملاً با اون مفاهیم رو یاد میگیری و میتونی به سوالات امتحانی جواب بدی تماً نگاه کن ولی اگر کلاسی برات گنگ بود و فقط وقتتو میگرفت از اون استفاده نکن.

رمز موفقیت در ریاضی استمرار و گام به گام راه رفتن است.

برای مشاوره تخصصی تر پیام بدید .

آآره چشم به صورت کلی حتما بهتون جواب میدم. فلسفه درسی تحلیلی هست . حتماً زمانی که داری میخونی کامل ...

تاریخ و فلسفه و ادبیات رو یک دور خوندم راستش امروز دینی رو دادم بد نبود ادبیاتم فقط یک درسش مونده ولی استرس دارم میخوام شاگرد اول بشم

میدونید مشکلم چیه از سر جلسه که برمیگردم یه راست استراحت میکنم اونم چندددد ساعت بعدشم میرم توی گوشی

تاریخ و فلسفه و ادبیات رو یک دور خوندم راستش امروز دینی رو دادم بد نبود ادبیاتم فقط یک درسش مونده ول ...

ااینکه یه دو رو خوندید خوبه ولی نمره ۲۰ گرفتن به صرف چند دور خوندن نیست باید یک مطالعه اصولی و دقیق داشته باشی. برای اینکه این اهمال کاری که بعد از دادن امتحان داری و مدیریت استفاده از گوشیت رو رعایت کنی باید ز تکنیکهای اصولی استفاده کنی و به یکباره اونها را حذف نکنی

من پیشنهادم به شما داشتن یک مشاور تخصصی هست.

حالا یا من یا هرکس دیگه ولی حتما مشاور داشته باش

اگه مشاوره با مشاور ارشد ما خواستی پیام بده تا ایدیشو بفرستم برات باش صحبت کنم حتی شده یک تک جلسه

مرسی ازتون

❌راه حل های مدیریت وابستگی به گوشی ❌
اینکه ما بخواهیم استفاده از گوشی رو کم یا حذف کنیم بستگی ه اندازه استفاده ما از گوشی داره اگه شما خیلی استفاده میکنید بهتره به یکباره و ناگهانی استفاده رو قطع نکنید . ... و استفاده از گوشی رو به صورت تدریجی کم کنید یعنی روزی یک ساعت کم کنید. که برای این کار میتونید از یه سری اپلیکیشنها هم کمک بگیرید.
ولی اگر استفاده استفاده گوشی بسیار افراطی هست و با این کارها هم درست نشد باید ببینیم علت استفاده زیاد چیست و راه حل متناسب با خودتون رو عنوان کنیم.