2777
2789

من با اینکه شرایط مالی پدرم خیلی خوب بود اما نه من نا خانواده ام به مادیات اهمیت نمیدادیم و من به خواستکاری که شرایط مالیش خیلی پایین تر بود هم فکر میکردم. خانواده ام همینجور. مورد داشتم صرفا شغلش دهن پر کن بود استاد دانشگاه بود خودم معلمم ولی خانواده اش تقریبا هیییییچی نداشتن هیچ سرمایه خاصی هم نداشت فقط به خاطر شغلش برام طاقچه بالا میذاشت. یا حتی مدل ماشین بابامو میپرسید

شانسی شانسی خواستکاری اومد برام که معیار هامو داشت از قضا سرایط مالیشم مثل خودمون بود هر چند که برای من زیاد مهم نبود. الان که ازدواج کردیم یه درصد طاقچه بالای اون خواستکار های قبلی رو برام نمیذاره. من کور بودم انگار خدا دست منو گرفت گذاشت تو دست یه آدم چشم و دل سیر😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروهزار مرتبه شکر

منم برام خیلی مهم طرف اصیل باشه

و چشم و دل سیر تو همه چیز

انشاالله عشقتون پایدار

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

خداروهزار مرتبه شکر منم برام خیلی مهم طرف اصیل باشه و چشم و دل سیر تو همه چیز انشاالله عشقتون پایدار

ممنون عزیزم واقعا همینطور فکر میکردم که به جایگاه اقتصادی طرف مقابلم فکر نمیکردم همش میگفتم اخلاق مهمه اخلاق مهمه اما واقعا مرد ها اکثرا ظرفیت اینو ندارن که از خانواده پولدار تری زن بگیرن

خب شوهرت ینی خوش اخلاقه یا پولداره ؟

هر دو

من معیارم اخلاق بود دیگه پولدار هم شد

البته منظورم این نیست خیلیییی پولداره. یعنی در حد خودمونه برعکس خپاستگار های قبلیم پایین تر نیست

هر دو من معیارم اخلاق بود دیگه پولدار هم شد البته منظورم این نیست خیلیییی پولداره. یعنی در حد خودمون ...

خداروشکر من فکر میکردم معیارمو بذارم رو پول بهتره چون خواستگارام آدمای خوبی نبودن تا الان و نتونستم یه اذم خوب و خوش اخلاق معمولی پیدا کنم پس هنوزم دنبال همچین آدمی باشم تهش پشیمون نمیشم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1