2777
2789
عنوان

مادرشوهر

419 بازدید | 31 پست

۹ ماهه بچم دنیا اومده یه راه ۷ ساعته اس هیچ کدوم از خانواده همسرم برای دیدن بچمون نیومدن حتی خود مادرشوهرم هیچ کاری نکردن هیچی

امروز برگشته میگه نوه ام شیطونی میکنه منم گفتم ایشالا میاین میبینین با احترام همیشه حرف زدم

برگشته میگه تو مریض بودی تابستون تعارف نکردی بیام منم لال جواب ندادم توقع داره عید برم دارم خودخوری میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عید نری ،اونها بهت احترام نزاشتن برا دیدن نوه پسری بیان ،تو هم مثل خودشون رفتار کن

دقیقا هیچ احترامی قائل نشدن

ببین مدارک پزشکی فرستاده نکرده برای نوه اش یه جغجغه بفرسته بعد مامانم هم پول داده هم طلا هر مناسبت مامانم کادو میده

دقیقا هیچ احترامی قائل نشدنببین مدارک پزشکی فرستاده نکرده برای نوه اش یه جغجغه بفرسته بعد مامانم هم ...

من اینقدر از این سو استفاده ها ازم شد و هر دفعه از ترس شوهرم و زندگیم خفه بودم ،اگه عقل داشتم منم مثل خودشون رفتار میکردم تا بفهمن

منم عید نمیرم بدرک میخوان باهام بد بشن

ببین مرگ ی بار ،شئون ی بار به شوهرت بگو برا تو و بچت ارزش نزاشتن یعنی براشون مهم نیستی و دیگه هم نزار شوهرت پول بهشون بده بگو طلا بخریم سرمایه بشه برا بچمون ،و یا خودمون رو رشد بدیم ،نزار بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز