2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست
ببین مرگ ی بار ،شئون ی بار به شوهرت بگو برا تو و بچت ارزش نزاشتن یعنی براشون مهم نیستی و دیگه هم نزا ...

تکلیفمون مشخص میکنم از مادرش میترسه انگاری ببین روز ۳ تا ۴ زنگ میزنه این زن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکلیفمون مشخص میکنم از مادرش میترسه انگاری ببین روز ۳ تا ۴ زنگ میزنه این زن

مثل شوهر من ،الان که دیگه گذاشتمشون کلا کنار ،حالا شوهرم فهمیده میگه کاش همون موقع جلوشون میایستادیم، من کلا گذاشتمشون کنار نه زنگی ،خونه ام هم نمیزارم بیان

اره شامشو که دادم میگم مادرت اینطور گفته میگم بعد من عید نمیام

فقط داد و بیداد کرد ،آروم باش ،بگو زن نیستم اگه کسی به شوهرم و بچم بی احترامی کنه ،اینطوری جلوی همه بی ارزش میشیم ،

مثل شوهر من ،الان که دیگه گذاشتمشون کلا کنار ،حالا شوهرم فهمیده میگه کاش همون موقع جلوشون میایستادیم ...

من دیر فهمیدم به ابنا نباید رو داد

محبت جلو چشمه میدونی از چی حرصم میگیره داداشش برداشته نسخه های ننشه فرستاده تا شوهرم پولاشو بگیره تقدیم کنه انقدر حرصم اومد به شوهرمم گفتم

فقط داد و بیداد کرد ،آروم باش ،بگو زن نیستم اگه کسی به شوهرم و بچم بی احترامی کنه ،اینطوری جلوی همه ...

ببین آدم یبار توی سختی میافته نوه اش اولین بمونه برای همشون کرده میومد دو روز کادوش رو میداد میرفت هیچی هیچی

من دیر فهمیدم به ابنا نباید رو دادمحبت جلو چشمه میدونی از چی حرصم میگیره داداشش برداشته نسخه های ننش ...

پولات رو هدر نده ،معلوم نیست چی پیش میاد بگو طلا بخر سرمایه کن ،برا پیشرفت زندگی ،پس فردا به خدا یکیشون به مشکل بخوری آدم حسابت نمیکنن ،ی هدیه تولد برا نوه اش نخریده ،اینقدر بی اهمیت کرده،چرا شما مایه بزارید

شوهرت الان همراهت مادرشوهرت کرم نمیریزه؟؟؟

من کلا قطع ارتباطم ،فقط شوهرم هر از گاهی میره تنهایی سر میزنه ،اونها شهر دیگه آن ولی دیگه خونه من نمیان ،منم که نه میرم نه تلفن ،هیچی ،کردم بریزه برا خودشه ،رفتارهایی گردن، دقیقا بچه منم دنیا اومد دومی کادو نداد ولی برا دخترش طلا خرید

پولات رو هدر نده ،معلوم نیست چی پیش میاد بگو طلا بخر سرمایه کن ،برا پیشرفت زندگی ،پس فردا به خدا یکی ...

خونه رو فروخته گذاشته توی حسابش دارم دیوونه میشم باید بدیم واسه پیش خرید

بمنچیه مادرشوهرم جوانیاش جمع نکرده فامیلاشون ولنکرده

کار خوبیکردی راحت شدی

به خدا آرامش دارم ،اینقدر منو احمق فرض کردن ،جالبه به شوهرم اعتراض میکردم میگفت همینه که هست ،الان پشیمونم چون زدم به سیم آخر ،چند ساله الان قطع ارتباطم