2777
2789
عنوان

شوهرم داره خیانت میکنه بهم

306 بازدید | 41 پست

من دوساله که ازدواج کردم و خداروشکر رابطمون خوبه وضع مالیش هم خوبه ، اما یه مدتیه حس میکنم با ینفر دیگه درارتباطه، نه محبتی میکنه گاهی شبا هم خونه نمیاد میگه میره پیش دوستش بازی ویدئوئی بازی میکنن ولی یه شب خواب بود من یواشکی گوشیش و گرفتم با هزار بدبختی با اثر انگشتش باز کردم و دیدم یه نفر بنام رضا تو گوشیش سیوه که خیلی زنگ میزده بهش و چت هاشون هم عادی نبود برای هم قلب و اینا میفرستن ، فرداش ازش پرسیدم کیه خیلی عصبانی شد گفت دوستمه کلی دعوا گرفت باهام رفت شب و نیومد حس میکنم باهام سردتر شد بعد اون و خیلیم کمتر پیشمه همش یا میگه سرکارم یا پیش دوستش میگه میره خیلی هم توگوشی میره چیکار کنم میترسم پای دختره دیگه ای وسط باشه

ازش پرسیدی رضا کیه؟

خب شماره رضا رو برمیداشتی خودت میفهمیدی.

شما دیگه کاراگاه بازی درنیار

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من عروسی که کردیم بند نمیشد خونه همش پیش دوتا از دوستاش بود یکی میلاد یکی سراج نامی بود یا دوتا دیگه از دوستاش مهدی و هادی

میگفت مینشینیم حرف میزنیم

من همش تنهای تنها بودم شبا گاهی تا دو و سه پیش اونا بود

منم یه ماه بعد عروسی باردار شدم

همش منو میفرستاد خونه ی مامانم سه سال و نیم همش میگفتم تو تریاک یا شیره میکشی

میگفت نه دعوا میکرد داد میزد منو هول میداد

بعد سه سال و نیم تصمیم به ترک گرفته بود و بهم گفت از دوماه قبل عروسیمون معتاد شده بود به شیره

سه سال و نیم دروغ میگفت میپیچوند

ازش پرسیدی رضا کیه؟خب شماره رضا رو برمیداشتی خودت میفهمیدی.شما دیگه کاراگاه بازی درنیار

زنگ زدم کسی برنداشت ، نوشتم که ازش پرسیدم گفت دوستمه بعدشم دعوا گرفت که چرا گوشیمو نکاه کردی

مردی که شب خونه نیاد و همش خونه نباشه دوتا علت دارهیا معتاد شده و با اون دوستش که واقعا رضاعه میشینه ...

وای نمیدونم آخه چه دوستیه که من تاحالا ندیدمش کلا چندتا دوست داره که من میشناسم اونارو

شوهر من عروسی که کردیم بند نمیشد خونه همش پیش دوتا از دوستاش بود یکی میلاد یکی سراج نامی بود یا دوتا ...

الانم از اردیبهشت همین چهارصد و چهار شروع به ترک کرد خلاصه سه چهار ماه نمازش سر وقت آسه برو بیا آدم بود باز دیدم داره زیرآبی میره ریپ میزنه

گفتم تو دوباره رفتی سمت مواد معتاد شدی گفت نه قسم و آیه باورم نشد

رفتم کیت نواری اعتیاد گرفتم بزور ازش نمونه گرفتم وقتی رفت سر کار نمونه ادرار شو بردم آزمایشگاه مخصوص گفت هم تو خونش مورفینه هم متادون

بعد دیگه مجبور شد اعتراف کنه

گفت یه ماه اینا پاک بوده فقط دوباره داشت میکشید شیره وقتاییم که نمیتونست متادون میخورد الان باز داره ترک میکنه مثلا

با یه شماره ی ناشناس به این رضا زنگ بزن و ببین کی جواب میدهیا پیام بده بگو فلانیم ( اسم شوهرت ) از ا ...

اون موقع که گوشیش و دیدم بعدش فرداش زنگ زدم کسی حواب نداد احساس میکنم فهمیده منم

وای نمیدونم آخه چه دوستیه که من تاحالا ندیدمش کلا چندتا دوست داره که من میشناسم اونارو

احتمال اینکه زن باشه زیاده از ترس برنداشته شماره شو سیو کن تو اینا روبیکا واتساپ تلگرام اینستگرام عکس شو ببین