2777
2789
عنوان

عروسی رو من بگیرم یا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3768 بازدید | 174 پست

چون تو جهیزیه کمک کرده

شمام تو جشن کمکش کن

به نظرم فقط ۵۰ وام را بهش پیشنهاد بده بذار اونم یه تلاشی بکنه

مثلا بگو سه ماه دیگه میتونم پنجاه واست وام بگیرم شمام پولاتو جمع کن تا یه عروسی بگیری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز الان همسرت اگه وام ازدواجشو به داداشش نمیداد چطوری میخواست اقساطشو پس بده؟؟؟؟ ۳ ماهه همین یدونه ...

نه درمورد خورد وخوراک کم و کسری نداریم واقعا الحمدلله.اقساط منم فراموش کرده بده یعنی ما فکر میگردیم خوده بانک مستقیم برمیداره از روی حقوقش نگو اینطور نبوده.... دیگه ب هرحال ضربه بزرگی بود ک برادرش زد منم نمیتونم واقعا زندگیمو خراب کنم سر برادر و پول و... اما اره تصمیمم بود بشینم تا یروز بیاد بگه عروسی اما از طرفی همه چی لحظه ای داره گرون میشه اون آدم بیخیالیه اما من نمیتونم بیخیال باشم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

کلشو میده قسط... حقوقش کارمندی درحد ۲۳ ۲۴ ک ۲۰ قسط میده وام ازدواجی ک خونوادش کشیدن بالا هم قسطاشو م ...

فقط قسط شما را بده

دفترچه قسط اونا را ببره بده خودشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خواهر تو دیگه از منم ساده تری؟

آخه چه کاریه تو خودتو به در و دیوار بزنی عروسی بگیری بعد اونی که وظیفهشه عین خیالس نیست

اصلا کجای دنیا دیدی دختر عروسی بگیره؟

فکر کردی بعدا ازت تشکر میکنه؟

نه عزیزم این میشه وظیفهت تا آخر عمرت

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه سازمانی گرفتیم. بله متاسفانه وامشو داد برادرش قسطاشم میده... ببینین من غصه هامو خوردم مریضیامو ...

عزیرم این تصمیم خودت چون زندگی خودت

ولی مراقب باش شوهرت کلا عادت نکنه به اینکه تو خودت به هر در بزنی به هر در ولی اون برای خودش بذل و بخشش کنه

الان جوونی و توانمند ولی هی که سنت بره بالا بچه دار که بشی ببخشید ولی از این بار به دوش کشیدن خسته میشی

اگه شوهرت مغز اقتصادی نداره خودت باید امور به دست بگیری ولی اکه میبینی پول تو پول جفتتون ولی پول اون برای خودش یه فکر اساسی بکن

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
کلشو میده قسط... حقوقش کارمندی درحد ۲۳ ۲۴ ک ۲۰ قسط میده وام ازدواجی ک خونوادش کشیدن بالا هم قسطاشو م ...

وامو اونا گرفتن قسط رو همسرت میده؟:( بعد قسط وام خودتون عقب افتاده:( چقدر نامردن. حالا داداشش چی کار کرده با اون وام؟

نمیتونی یک سال دیگه صبر کنی؟ ببین وارد زندگی بشید خرجا خیلیییی زیاده الان. اذیت میشید کم میارید. صبوری کنید کمی قسطاتون رو بپردازید دیرتر عروسی کنید. تو این گرونی وحشتناک به خدا زیر یک سقف رفتن لطفی نداره. نامزد بودن بهتره باور کن.

اگه این شرایط داری عروسی بگیری حقوق تو هم برای قسط میره چطور میخواین زندگی کنید

اگه جهازتم داره شوهرت میگیره به نظرم عیبی نداره عروسی رو تو هم بذار وسط

نه خب جهاز کوچیکارو من خریدم وسایل آشپزخونه. بزرگا مثل مبل و فرش و یخچال و لباسشویی و سرویس خواب و... اون. ببینین بقیه فکر میکنن ازدواج برای همه در شرایط ایده آل اتفاق میوفته منم نظرم این بود اما متاسفانه اینطور نیست... خیلیا مجبورن بیشتر از حد معمول از خودشون مایه بزارن تا زندگیشون حفظ شه نمیتونم ک هرروز با یکی ازدواج کنم بلکه اینبار شانس بهم یار باشه. شاید روزی منم در همین حده

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

خب اینطوری که نمیشه شما فرض کن عروسی گرفتی پس فردا توی زندگی هم خودت تحت فشار میری هم شوهرت نمیتونه ...

دو تا ماشین خرید یکی باری یکی سواری. میتونیم صبر کنیم فقط نگران گرونیا هستم. البته میتونم بگم برای عروسی وام برداشتم قسطاشو بده اونطور میده مشکلش فقط اینه نمیتونه پول جمع کنه مهارت پول جمع کردن نداره وگرنه مشکلی تو خرج کردن نداره

نه پیش ماهم همین قیمتاس یاسوجیم

خوبه واسه ما فضایی هست قیمتا البته م نپرسیدم ولی یکی عروسی گرفته بود میگفت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!