2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قسمت چهار امروز دیدم قاتل با مهراوه ازتباط داره نمیدونم کیه لطفا اسپویل کنید برام

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خود مهراوه

چون موقع قتل فقط دست قاتل و نسون میدن که دستکش مشکی دستشه و دست ظریفیه مثل دست یه زن

از طرفی یجا به پسره گفت میرم مسافرت خارج کشور و دقیقا همون پدتی که نبود باز یه قتل رخ داد.

هدفونی هم که خریده بود هم رنگ اون عروسکاییه که میذاره تو دست قربانی.

خود مهراوهچون موقع قتل فقط دست قاتل و نسون میدن که دستکش مشکی دستشه و دست ظریفیه مثل دست یه زناز طرف ...

هدفش یعنی چیه

مهراوه اخه شک برانگیز نیست اونقدر😂😂اوایل شک داشتم بهش ولی بعدا حس کردم کاره ای نیست

ولی چنین بازیگریم حضورش نمیتونه الکی باشه😐

و البته اینو بگم این سریال ادامه سریال خونسرده

اونجا قاتل یه پزشک بود که تو پزشک قانونی کار میکرد

اخرشم همین پلیسه دستگیرش کرد

اما یه دختره بود بازیگرشم معروفه اون و قسمت اخر نشون دادن یجوری که انکار این دختر ادانه دهنده راه همین دکتره میشه.

البتهههه با این تفاوت که اون دکتره کسایی که میکشت ادمایی بودن که متحاوز بودن و غیره و واقعا حقشون بود بمیرن

اما تو برتا قاتل هم طرف و میکشه هم خانوادشو

خب هانوادش مظلومن و نباید کشته بشن.

هدفش یعنی چیهمهراوه اخه شک برانگیز نیست اونقدر😂😂اوایل شک داشتم بهش ولی بعدا حس کردم کاره ای نیستول ...

معلوم نیس

احتمال میدم از طرف اون مردایی که میکششون و تیر میزنه تو سرشون بهش آسیب رسیده.

دقیقا اونم دقیق بیاد طبقه پایین پلیسه 😐