2777
2789
عنوان

کلاهبرداری اینترنتی خرید کتاب

39 بازدید | 4 پست

من دو روز پیش کتاب خریدم از یک نفر ، ۲۵۰۰ هزینه کتابا میشد ، قرار شد ۱۵۰۰ واریز کنم ،و ۱ تومن بعد این ک کتاب هارو پست کرد ب دستم رسید واریز کنم .

پولو زدم و گفت هنوز کد رهگیری پست نیومده بیاد میزنم براتون ، یکی دو ساعت گذشت نفرستاد . مطمئن شدم مشکل داره .سرچ کردم اسمشو ،فهمیدم توی این کار خیلی هم معروفه. من خیلی تا ب حال خرید اینترنتی کرده بودم و همه به دستم رسیده بود و مشکلی نبود .

حالا رفتم دفتر خدمات قضایی ثبت شکایت کردم و با کلی سرچ و دوندگی ، آدرس خونه با پلاک دقیق ، کد ملی ،اسم پدر ،شغل و شماره تماس ها و همه چی شو به دست آوردم و دادم به دفتر خدمات قضایی. ممکنه پولم برنگرده؟ پول خیلی هارو خورده چند ساله این کارست . نمیدونم چطور گیر نیفتاده.

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
گپ داریم اگه میخواین درخواست بدین لینک بدم

گپ چی

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نیست بدونه🥲🥲🥲🥲🥲