سلام دکتر، پسر من ۵ سالشه، موقع راه رفتن مچ پاش به داخل میخوابه 😕 خیلیا میگن خودش درست میشه، ولی من ...
سلام
چرخش پاشنه در همراهی با صافی کف پا بویزه پس از سه سالگی نیاز به معاینه توسط پزشک دارد. ولی نگران نباشید اکثر موارد با پوشیدن کفش طبی مخصوص به خوبی کنترل شده و نیاز به جراحی ندارند
سلام، بچه من زانوش یه کم پرانتزیه، مخصوصاً وقتی میایسته معلومه. خانواده میگن طبیعیِ سنشه، ولی دلم آر ...
سلام
زانوی پرانتزی پس از سنین 2 تا 3 سال، اگر شدید، یک طرفه باشد و به تدریج بهتر نشود حتما نیاز به معاینه پزشک دارد. ولی اکثر موارد بدون مداخلات جراحی و بسته به ریشه مشکل با کفش و کفی طبی یا زانوبند و حرکات اصلاحی درمان می شوند
دکتر جان، پسرم کف پاش صافه، زودم خسته میشه. کفش طبی لازمه یا تمرین خاصی هست که تو خونه انجام بدیم؟ ر ...
سلام نگرانی شما قابل درک هست، صافی کف پا در صورت وجود علایمی مثل خستگی و درد حین راه رفتن، معمولا نیاز به کفش یا کفی طبی دارد که نوع آن بسته به سن، شدت علایم و وجود چرخش پاشنه متفاوت هست. نکته کلیدی ویزیت توسط پزشک هست.
سلام، بچه من زانوش یه کم پرانتزیه، مخصوصاً وقتی میایسته معلومه. خانواده میگن طبیعیِ سنشه، ولی دلم آر ...
سلام
ابتدا باید معاینه بشن و علت و شدتش مشخص بشه. معمولا مگر موارد شدید که به علت کمبودهای تغذیهای رخ میده تا ۷ سالگی اقدامی انجام نمیشه. بعد از اون زانوبند و حرکات اصلاحی داده میشه.
دکتر جان، پسرم کف پاش صافه، زودم خسته میشه. کفش طبی لازمه یا تمرین خاصی هست که تو خونه انجام بدیم؟ ر ...
سلام
اگر علایم خستگی زودرس و درد کف پا دارند باید معاینه بشن در موارد خفیف کفی طبی و موارد همراهی با چرخش پاشنه کفش داده میشه. کلا نگران نباشید مشکل بدخیمی نیست.