دایهآرون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 724 عنوان بگید چکار کنیم 194 بازدید | 32 پست شوهرم ماهی پانزده میلیون درآمد داره بعد هم مستاجریم با بچه کوچک و خرج خونه و پس دادن بدهی چگونه بگذرونیم سکته نکنیم هم خوبه هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن امروز | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دایهآرون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 724 منم مثلا شما هستم خدا بهمون کمک کنه دیگه خیلی زیاددددددد سخته هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
دایهآرون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 724 هر چی بگم تعلیق میشم میدونم عزیزم هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
بیداررری عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 11616 دور از جونت عزیزمولی متاسفانه الان همه تو شرایط شما هستنزندگی واسه همه سختتت شده هر کی به یه نحوه ای شما تنها نیستی متاسفانه 🫂 گذشتم از گذشته ای ک گذششت
دایهآرون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 724 واقعاً خیلی خیلی سخته همش تو فکر و خیال هستی اره ب خدا هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
دایهآرون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 724 دور از جونت عزیزمولی متاسفانه الان همه تو شرایط شما هستنزندگی واسه همه سختتت شده هر کی به یه نحوه ای ... قربونت بشم مهربون خیلی دلم گرفته خدا ب همه مون کمک کنه هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
دایهآرون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 724 دور از جونت عزیزمولی متاسفانه الان همه تو شرایط شما هستنزندگی واسه همه سختتت شده هر کی به یه نحوه ای ... قربونت بشم مهربون خیلی دلم گرفته خدا ب همه مون کمک کنه هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن
دایهآرون مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 724 نمیتونی خودت تو خونه کاری بکنی؟ هیچی بلد نیستم عزیزم خیاطی کمی بلدم اونم نمیتونم چرخ خیاطی بخرم هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو. فقط بانوان نظر بدن