2777
2789
عنوان

بگید چکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 34 پست

عزیزم🩷امیدوارم همه چی براتون بهتر بشه به همین زودی.

خدا ازشون نگذره چه بلایی سر مردم آوردن روز به روز تورم بیشتر همه چی گرون تر، اینم از وضع حقوقا.. حتی نمیشه پس انداز کرد.

خودت نمیتونی کار کنی تو خونه ؟ اگه مهارتی بلدی

میدونم با بچه کوچیک سخته ولی میتونی اگه کسیو داری بچه رو بزاری پیشش بری سرکار چاره چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم🩷امیدوارم همه چی براتون بهتر بشه به همین زودی.خدا ازشون نگذره چه بلایی سر مردم آوردن روز به رو ...

قربونت بشم مهربون دلم گرفته ولی چ میشه کرد خیاطی علاقه دارم نمیتونم چرخ بخرم بچمم کوچیکه شرایط شو ندارم پیش کسی بزارمش

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

آخه بچم کوچیکه نمیتونم پیش کسی بزارمش

عزیزم همین مراقبت از بچه ات هم خودش یه تامین مالی خونه اس

نگران نباش خدا بزرگه

صرفه جویی کردن رو برای همین موقع ها گذاشتن و فکر میکنم هممون بلدیم

حداقل مامان من که خیلی خوب یادم داده و بابام هم همیشه میگه پول آدم باید برکت داشته باشه اون موقع که خرج بیماری و ... نشه

به خاطر همین اول آرامش خودت رو حفظ کن و حتی سعی کن شوهرت رو هم تو این اوضاع از نگرانی در بیاری که فشار اصلی قاعدتا روی اوناست

خودت هم تا میتونی از خرج های غیر ضروری پرهیز کن و اگر شد چرخ خیاطی مادرت یا کسی دیگه رو قرض بگیری و یا یه کار های خونگی دیگه من زیاد میشنوم مثل بسته بندی مواد غذایی یا درست کردن سبزی یا خیارشور یا رب خانگی و... رو انجام بدی اگر نمیتونی خارج خونه کار کنی رو انجام بدی

ولی همه چی به شرایطتت بستگی داره

عزیزم همین مراقبت از بچه ات هم خودش یه تامین مالی خونه اس نگران نباش خدا بزرگه صرفه جویی کردن رو برا ...

بله درسته دوست عزیزم باور کن انقدر صرفه جویی میکنم شوهرم خودش میگه بنده خدا اگه ترو نداشتم و یکی دیگه جات بود چکار می کردم باور کن شرایط شو ندارم وگرنه دوست داشتم خودم یه کاری چیزی داشته باشم

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن