2777
2789
عنوان

عمل فیبروم و پریود

131 بازدید | 16 پست

من عمل فیبروم کردم میخاستم بدونم چه مدت بعد، پریود میشم هرکی تجربه داره کمکم کنه ممنون

به کسانی که دوستشان دارید؛ بالی برای پرواز، ریشه ای برای برگشتن و دلیلی برای ماندن بدهید...

چطور عمل کردی با لیزر یا عمل باز؟چقدر برش خورد پوستت؟رحم رو برداشتن یا نه؟

عمل باز

۵سانتی هست

نه رحمم حفظ شد ۸سانت بود فیبرومم

به کسانی که دوستشان دارید؛ بالی برای پرواز، ریشه ای برای برگشتن و دلیلی برای ماندن بدهید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه عملت چقدر شد؟

۵۰ تومن اتاق عمل که بیمه ام داد کلا ۷۵تومن شد با ازمایش و پاتولوژی

بیهوشی کامل کردن یا بی حسی موضعی؟مدت عنل چقدر طول کشید؟چند شب بستری بودی؟ببخشید چون خودم میترسم میخ ...

منم پارسال ترسیدم نرفتم موند بزرگتر شد

بیهوشی کامل

۹نیم صبح اینا رفتم اتاق عمل ۲نیم بعدظهر اوردنم بخش

یه شب موندم فردا ترخیص

برا من کیست و پولیپم داشتم که زیر فیبروم بودن سونو نشون نمیداد که اتاق عمل دیده بودن اونارم برام برداشتن که طول کشید عملم

وااای خیلیه من فکر میکردم کمتر میشه. بیمارستان خصوصی بود؟

نه خصوصی نبود بیمارستان زنان و زایمان بود

طبق موعدت

موعدم گذشته ولی نشدم یجا خوندم ۴تا ۶ هفته بعد عمل پریود میشن میخاستم مطمعن شم