2777
2789

من شوهرم دو سال پشت هم واسم تولد گرفت بعد ساله اول پیشم نبود

سال دوم هم دعوامون شد کشید به دادگاه

من نتونستم واسش تولد بگیرم البته همه چیو اماده کرده بودم اما نشد

بعد امسالم واسم نه روز زن چیزی خرید نه واسه تولدم اما پول بهم داد

البته اینم بگم فشار اقتصادی روش بود

الان به نظرت واسش تولد و روز مرد چیزی بخرم یا نه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بگیر

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

اره یه کیک بگیر و یه تیشرت

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

خودت ببین عزیزم

اگر لیاقت داره و احترامتو نگه میداره و به فکرته بخر

اگه که نه فقط یه تبریک بگو

من شوهرم بی لیاقته واسه همین برنامه ای ندارم براش

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
چقد حساب و کتاب میکنی به نظرم اینجور هدیه دادن به لعنت خدا نمیارزه.این هدیه ها نشونه محبت نه اینکه ب ...

من خودم تو رابطه اهل معامله نیستم

ولی خب شوهرم گفت چون تو نگرفتی من امسال نمیگیرم واست

البته داداششم هی پرش میکرد💔🥲

خودت ببین عزیزم اگر لیاقت داره و احترامتو نگه میداره و به فکرته بخر اگه که نه فقط یه تبریک بگو من شو ...

تاپیک قبلیتو خوندم چند روز نرو خونه مردا اولش بیخیالن بعد مثه چی پشیمون میشن دلتم تنگ شد نرو جواب تماس و پیاماشو نده اخرین بازدیدتو از همه جا بردار یه دو روز دیگه برو بیرون اگه استوری میزاری از چیزای خوب بزار پروفایل شاد بزار

مردا دوست دارن دنبال زنشون برن نرووو خونه وگرنه هر دفعه میگه برو خونه مامانت میدونه برمیگردی!!!!

الان که اومدی پای تصمیمت وایسا

تاپیک قبلیتو خوندم چند روز نرو خونه مردا اولش بیخیالن بعد مثه چی پشیمون میشن دلتم تنگ شد نرو جواب تم ...

اره عزیزم تصمیم خودمم اینه که نرم

پیش مادرم موذبم فقط

با اینکه اون گفته برو خونه مادرت ولی مادرم هی اصرار داره که سازش کن و ...

البته منم قصدم برگشته نه دعوا

در مورد اینکه دلش تنگ شه و پشیمون فکر نکنم ، خانوادش و خواهرش خیلی بی ذاتن ، الان دورش رو میگیرن و بیشتر مشکلاتو میندازن گردنم

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم