طلبکار اومده در خونه بعد شوهرم گفت من شب میدم سر همین موضوع بحثمون شد بچها تمام ثروت پدر شوهرم دست برادر شوهرم هستش اونم قبول کرده که تمام مخارجشون بده که البته همش سیاه رنگیه و اصلا چیزی بهشون نمیده ماهی ۳ تومن میده بهشون با اینکه اینا در ماه شاید ۱۰ تومن مخارج میخوان یجوری عصبی هستم گفتم بده زنگ میزنم به برادر شوهرم ابروش میبرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واا از اون حرفا بودخوب باید از خرجای اینا بزنه. وقتی پولشون دست اون برادر هست چرا شوهر این بده؟
یعنی شوهر کار میکنه فقط برای زن و بچه؟؟ خودش هیچ سهمی هیچ حقی نداره از پولی که خودش داره زحمت میکشه؟؟ از سهم و حق خودش میده به پدر مادرش به هیچکسم مربوط نیست یه ذره منطق و وجدان هم چیز خیلی خوبیه ادم داشته باشه حالا انگار زن و بچش تو خیابون موندن
جیب خودش زمانی میتونه بده ک باباش توانایی کار کردن نداشته باشه یا دخل و خرجش باهم جور نباشه ن اینکه درآمد داشته باشه و دست یکی دیگ باشه و ایشون از جیب خودش بده
جیب خودش مال کیهههه؟ خود پدرمادرش بی پول نیستن که اینا بدن دادن به پسر دیگشون درضمن اونم خورد و خورا ...
جیب خودش مال خودشه تو الان جیبت واسه کیه؟؟ خود اون مرد هیچ سهم و حقی نداره از پولی که در میاره زحمت میکشه همه رو باید تقدیم زن و بچه کنه شما مردها رو فک کنم نوکر و بزده زن و بچه میبینید