2777
2789

توروخدا بگین فقط ارجاع ندین ب قرآن تو همه چیز شک کردم قرآن و خدا و......

فقط میخوام بدونم بازم میتونم مامانمو ببینم و تموم نشده

اگه مامانم کلا تموم شده باشه چی😭😭😭😭😭😭

.

تا حالا خوابی ندیدی که تو رو به عالم غیب متصل کنه؟

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون برای همه ی نیازهای انسان پاسخ هست

تشنت میشه ، اب هست

گرسنه میشی ، غذا هست

نیاز به مراقبت ، مادر هست

نیاز به همدم و جنسی ، جنس متفاوت همسر هست

نیاز به جاودانگی داری ، دوست نداری بمیری، پس حتما برای اینم پاسخی هست که میشه اون دنیا

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
تا حالا خوابی ندیدی که تو رو به عالم غیب متصل کنه؟

چرا زیااااد دیدم ولی میگم نکنه اینم جزو توانایی های مغزه چون مغز ی کامپیوتر کوانتومیه و میتونه تو زمان سفر کنه.... اصن دیوونه شدم....

.

خوب اگه تو خدا وحرف خدا که تو قران را قبول نداری تو را چطوری مجاب کنیم ،تو که حرف خدا را قبول نداری ...

نگفتم اعتقاد ندارم گفتم شک کردم ب همه چیز البته با تموم وجودم امیدوارم خدا واقعی باشه

.

چرا زیااااد دیدم ولی میگم نکنه اینم جزو توانایی های مغزه چون مغز ی کامپیوتر کوانتومیه و میتونه تو زم ...

وای عزیزم 🥺😂

منظورم خواب معنویه که عمیقا باهاش ارتباط برقرار کنی .. یه چیزی ورای مغزت یعنی شهودت بگه که حقیقت داره

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

چون برای همه ی نیازهای انسان پاسخ هستتشنت میشه ، اب هستگرسنه میشی ، غذا هست نیاز به مراقبت ، مادر هس ...

چقد قشنگ گفتین 😍

وای عزیزم 🥺😂 منظورم خواب معنویه که عمیقا باهاش ارتباط برقرار کنی .. یه چیزی ورای مغزت یعنی شهودت ب ...

میدونم خواب معنوی زیاد دیدم چند ساله خواب میبینم از آینده یا جاهایی میرم که تاحالا نرفتم و بعد میبینم اون جاها وجود دارن و....یا حتی از رفتگان دیدم ولی الان میگم نکنه مامانم بعد مرگش تموم شده؟ اخه نیست هرچی صداش میزنم تنها دیدارمون تو خابه😭😭😭😭

.

ازون جایی که هرشب که میخوابی روحت از بدنت جدا میشه

ولی معجزه اینه که یه صبح دیگه می تونی چشماتو باز کنی و به زندگی ادامه بدی

جهان پر از نشانه است...

چشم دل لازم داری

به دانه های انار و چیده شدن شون کنار هم فکر کن

به باران

به پرنده ها در هوا

و حرکت کشتی ها در آب

به خلقت خودت

و ...

فکر می کنی همه ی این ها خود به خود به وجود اومده و عقل سلیم اینو تایید می کنه؟

خداست که آفریننده

و نگه دارنده ی همه ی این هاست

و مامانت هم رفته پیش آفریدگارش

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
ازون جایی که هرشب که میخوابی روحت از بدنت جدا میشه ولی معجزه اینه که یه صبح دیگه می تونی چشماتو باز ...

همه ی اینا پشتش علم هست همون انار در اثر تکامل بوجود اومده البته شروع جهان یا باید خدا باشه یا جهان مثل ی چرخه همیشه بوده و بوده... جفتش منطقی نیست ولی من دوس دارم خدا واقعی باشه چون این یعنی مامانمو میتونم بازم ببینم

.

میدونم خواب معنوی زیاد دیدم چند ساله خواب میبینم از آینده یا جاهایی میرم که تاحالا نرفتم و بعد میبین ...

خیلی اعتقاداتم محکمه عمیقا به جهان پس از مرگ ، به جاودانگی روح، به آفرینش هدفمند خدا معتقدم ولی نمیتونم کمکت کنم 🥺 هر چی بخوام بگم مذهبی و قرآنیه

همه ی اینا پشتش علم هست همون انار در اثر تکامل بوجود اومده البته شروع جهان یا باید خدا باشه یا جهان ...

علم و عقل رو چه کسی به بشر داده؟

خیلی اعتقاداتم محکمه عمیقا به جهان پس از مرگ ، به جاودانگی روح، به آفرینش هدفمند خدا معتقدم ولی نمی ...

منم مثل تو بودم ولی الان وحشت کردم بعد مرگ مامانم. میگم چرا خدا ازم گرفتش فقط مامانم تو کل جهان به این بزرگیش اضافی بود؟

.

همه ی اینا پشتش علم هست همون انار در اثر تکامل بوجود اومده البته شروع جهان یا باید خدا باشه یا جهان ...

دنیا همیشه نبوده

هم زمان پیدایش وهم زمان پایان داره