2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 53 پست

رنگ پوستت سبزه روشنه

سنت ۲۰ میخوره

قیافت دلنشینه

ابروهاتو درست کن

اهل کجایی

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهرهٔ معمولی و خوبی داری عزیزم

فقط لب پایین رو ژل زدی؟ یا بد توی عکس افتاده؟

دماغ رو عمل نکنیها...

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

فرم صورتت قشنگه

زاویه فک و چونه

اگه خیلی روی صورتت حساسی میتونی بینی تو عمل کنی

۱۸ سالته؟

ولی یکمم رو اعتماد به نفست کار کن من از نحوه ی تعریف کردنت حدس زدم اعتماد به نفست کمه. اینجا خیلیا هستن یجوری با آب و تاب از ظاهرشون میگن که آدم از این حجم خودشیفتگی اپلاسیون میشه😂

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

چهره خوب و متناسبی داری شبیه مدلای خارجی هستی

یکم ابروهاتو نوک تیز تر بردار

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

واقعاً از ته دلم میگم که خوشکلی سنت هم به بیست و سه و چهار میخوره چشمای زیبایی داری اینم بگم چون خودت گفتی رک بگو لب پایینیت از بالایی بزرگتره اتفاقا بهت هم میاد واقعا هم خوشکلی عزیزم

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

سن هم تقریبا فک کنم همسن خودمی همون ۱۸ و ۱۹

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم