2777
2789
عنوان

همسرم از خیانتش پشیمونه

227 بازدید | 23 پست

خانما تاپیک های قبل هست من الان حرمم کسی رو نداشتم به امام رضا پناه بردم الان شوهرم داره میاد دنبالم میگه من اشتباه کردم میگه من مریضم تنوع طلبم

(خیانت تماسی رابطه نداشتن یعنی هنوز زمانش نرسیده بود زود فهمیدم)

میگه ماشین میزنم به اسمت هرچی بگی گوش میدم

چیکار کنم

دوسش دارم ولی عاشقش نیستم کسی هم ندارم خانوادم اصلا حمایت نمیکنن ۱۸ سال بیشتر سن ندارم نمیتونم هم مستقل بشم پشتوانه ندارم

نگین چرا زود ازدواج کردی ازدواجمم زوری بود

درخواست ندین وگرنه براتون تاپیک میزنم متاهلم🩵

تنوع طلبی با بخشش ک درمان نمیشه به مرور باز دوباره میره کیس جدید

بهتره برید مشاور تا اون بگه چکار کنی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا فکر میکنی کسی که خودش میگه مریضه و خیانت کرده یهویی خوب میشه خیانت نمیکنه دوباره؟

شرایط زندگیت رو نمیدونم و در جایگاهی نیستم که قضاوت کنم فقط سعی کن هرجور شده به یه استقلال برسی و بهش وابسته نباشی

بمیرم واست ، عزیزم اصلا بهش نشون نده که میخوای ببخشیش تا رو پات بیوفته و تا چیزی رو به نامت نزده بیخ ...

آخه چیکار کنم امشب رو حرم بخوابم فردا رو چیکار کنم

واقعا فکر میکنی کسی که خودش میگه مریضه و خیانت کرده یهویی خوب میشه خیانت نمیکنه دوباره؟شرایط زندگیت ...

نه وابسته نیستم عاشقش هم نیستم گفتم ازدواج زوری بوده

دوست داشتن هم من کلا دشمنم هم دلم برای میسوزه

آخه چیکار کنم امشب رو حرم بخوابم فردا رو چیکار کنم

حالا تا فردا خدا بزرگه ، بزار بیاد دنبالت ولی دهنش رو سرویس کن

لطفا کوتاه نیا چون اگر کوتای بیای باز در آینده یه غلطایی میکنه

Memories pass away, what matters is which ones last.

نه وابسته نیستم عاشقش هم نیستم گفتم ازدواج زوری بوده دوست داشتن هم من کلا دشمنم هم دلم برای میسوزه

دنبال استقلال باش. تازه ۱۸ سالته. درس بخون برو دنبال کار. این آدم درست نمیشه