2777
2789
عنوان

میخام برم ترکیه ولی خیلی حساسم

112 بازدید | 15 پست

بچها من خیلی رو نگاه های شوهرم حساسم ن ک بگم اون هیزه ولی من خیلی افکارم منفیه مثلا همینجا بارها بحث کردم چرا ب فلانی نگا کردی چرا فلان چرا بیسار حالا موندم برم اونجا چیکار کنم میترسم برم سفر کوفتمون شه تازه میترسم هم توری هامون خانومای خیلی بازی باشن ک من همش باید استرس بکشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا نرو

یا اگر میری سفرو برای خودت و بقیه زهر نکن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نرو عزیزم . شما با این افکارت ترکیه چیکار داری ؟ برو افغانستان اونجا خانما اکثرا صورتشونم معلوم نیست

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
چ خوب بود قشنگتر راهنمایی میکردی

ما نه مامانت هستیم نه بابات نه شوهرت ک نازت بکشیم قربون صدقه بریم

اینکه یکی بگه خودتو درمان کن هیچ بدی نداره اینکه جیگر خودتو و همسرت هم خون میکنی گفته خودته

ما نه مامانت هستیم نه بابات نه شوهرت ک نازت بکشیم قربون صدقه بریماینکه یکی بگه خودتو درمان کن هیچ بد ...

کسی ناز کشیدن نخاست ولی وقتی میخای نظر بدی ادب و شعورتم دخیل کن

کسی ناز کشیدن نخاست ولی وقتی میخای نظر بدی ادب و شعورتم دخیل کن

شما چرا موقعی یقه شوهرت بیخود میگیری عقل و شعورت دخیل نمیکنی ؟!؟! نکنه نداریشون...

الانم برو فکر درمان خودت باش نه اینکه دنبال احترام زوری باشی

بدرود