2777
2789
عنوان

راهکار برای شاد زندگی کردن

206 بازدید | 13 پست

من تو زندگیم خداروشکر همچی دارم اما هیچوقت شاد نیستم.برعکس همسرم فوق العاده شاد و پرانرژی هستش احساس میکنم از این موضوع خیلی ناراحته .میترسم این تفاوت چند سال اینده برام دردسر بشه.چکار کنم به نظرتون؟اگه میتونید راهکار بدین.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم در صورتی میتونه شاد باشه که خودشو بزنه به بیخیاااالی مطلق 😑 اونم شدنی نیس 

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
شاد نیستی یا بی حوصله ای یا چی؟  شاید ویتامینی چیزی تو بدنت کمه که باعث این حسه

نه اتفاقا بی حوصله نیستم شاغلم و سخت کوش اما از هیچی لذت نمیبرم.خیلی استرس دارم همه مشکلات رو برای خودم بزرگ میکنم.درحالی که میبینم بقیه چقدر بی تفاوت از کنار مشکلاتشون رد میشن بالخص  همکارام

از کاه برای خودم کوه میسازم.انگار دنبال غصه ام.البته ناگفته نماند مامانم هم اینطوریه😐

احتمالا بصورت ارثي سطح سروتونين مغزتون پايينه با چند دوره فلوكستين درست ميشه بيا اينم ويزيت مجاني😁

خدایا مواظب پسر کوچولوم باش
نه اتفاقا بی حوصله نیستم شاغلم و سخت کوش اما از هیچی لذت نمیبرم.خیلی استرس دارم همه مشکلات رو برای خ ...

منم اینطور بودم همشم ریشه در کودکیم داشت 

از یه جایی به بعد متوجه شدم خودم باید خودمو تغییر بدم ، وجود همسرت خیلی تاثیر داره 

نمدونم چندسالته و ... اما مثال میگم تا حالا به پرواز فکر کردی؟ برو کلیپهای هیجانی تو نت ببین و پیش خودت بگو چرا نباید اینو تجربه کنم ،یا هر کار مورد علاقه دیگه ای ....دلیلشو پیدا کن

سلام ورزش کن شده روزی یکساعت، سروتونین رو بالا میبره شادت میکنه

کارایی ک موردعلاقته انجام بده، برو دنبال علایق

منش غلط مادرتو درک کن و ترک کن

شکرگذار باش، دعا و قران و نیایش و نماز آرامش میده

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سلام ورزش کن شده روزی یکساعت، سروتونین رو بالا میبره شادت میکنه کارایی ک موردعلاقته انجام بده، برو ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون